Furkansehla Waikikiden sakın olma ben kendim kotta calistigim icin biliyorum ikinci kalite pantolonlari koyuyorlar yikanin likra kaciklari meydana geliyor
Elizvedeniz Esraozturk92 bende lcwdan aldım gerçekten iğrenç hiç memnun kalmadım bir kere giydim attım çöpe almaz olaydım
Arzutiris Busenoyan LC Wa 'dan aldim 3 aylık hamileyken ve suan 9.aydayim hem kumas hem kot hepsini ordan aldim gayet memnunum yikaninca da herhangi bir problem yasamadim dogumdan sonra da rahatca giyebilirsin likralı ve fiyat olarak da uygun cnm 😇
cerrah61 Busenoyan ben de Lcw den aldım çok da memnunum sanki yok gibi, yıkayınca da bir problemi olmadı çok rahat🤗
Eymeninannesiii Busenoyan bende lcwdan aldım hiç bir şey olmadı çok rahat bir de tayt almıştım taytları da çok güzel 😊
Begonia Busenoyan Ben bir tane aldım LCW’den hiç sevmedim hamileliğimde pantolon giymeyi. Onun yerinde Penti’den iki tane hamile külotlu çorabı aldım zaten kış olduğu içim hep kazak elbiseler giydim öyle geçirdim. Pantolon çok cirkin duruyor takıntısıyım biraz😂
Busenoyan Begonia bende lcw almayı düsünüorm tabi şans meselesi genlde lcw alanlar memnun bakalm artk bnde memnun olcam mı .6 bçuk aylık hamileym hla m bedenim sdc karnım büyüo tabiki bi o yoksa bedenim aynı oldgundan cok prob yaşıcagmı sanmıorm