Akdenizbebisi Ozgee11 İçine çekilenlerden ben korkuyorum onu yapamam dedim boşuna alma kolay Çek daha iyi dediler dinlemedim 🤭🤭
Irmaks EbruIrmakAhmet pijama takimi felanda varmi acaba bebisinkiler tamam da kendiminki halen eksik biturlu bulamadim🤦♀️🤦♀️
Akdenizbebisi EbruIrmakAhmet valla ben çok beğendim sıkıntı hiç çıkmadı çok şükür herşeyini yıkadım kıyafetlerini nevresimlerini yıkanıcak herşeyini erkenden yıkamama rağmen sırtım agrıyor ya 😓
Akdenizbebisi EbruIrmakAhmet ben tiksinmem ondan ama korkarım ya acırsa diye acemiyim herşeyde birde 🙈
Akdenizbebisi EbruIrmakAhmet ev çamaşır dolu nevresimler kıyafetleri ütülemem lazım en az 2 3 saat sürer 😅 tek başıma nasıl yapıcam acaba bilmiyorum ya
Akdenizbebisi EbruIrmakAhmet aminnnnnn belki yarın biraz yaparım bir haftaya yayarım çünkü temizlikte yapmam lazım odasını temizlemiştim ama içim rahat etmez temizlemezsem 😅 çok yormamaya çalışıcam kendimi bugün yoruldum sırtım felaket kötü oldu 😔
Akdenizbebisi EbruIrmakAhmet bol bol dinlen ya çok kötü agrıması 😔 bunu Sana söylüyorum ama inşallah yarın birşeyler yapmam 😅
Zhd9496 EbruIrmakAhmet güle güle kullanın inşallah 😇minicity dediğiniz Instagram'da bı giyim sitesimi acaba