seheryldrm Feyzachn erkek olunca tüyler sağlamlaşıp sıklaşıyor diye duymuştum benim erkek ve sıklaştı tüylerim baya bir 🤦 kız annelerinde de tüylerde azalma olduğunu duymuştum
seheryldrm Feyzachn çatı muayenesini doktor yapıyor ilk diye biliyorum kontrole gittiğinde ama sonrasını bilmiyorum bende 🤷
Glsm3553 Eva41 doktora danıştınız mı peki ben epilasyona gidiyordum hamile kalınca gitmedim zararı olur diye
Feyzachn seheryldrm herhalde benim bebis erkek tüylerim bu kadar coştuguna göre 😄 sağol canım cevap için 😘
Newannis Benimde bebegim kiz normalde agdayla ayda 1 cikardi kisa oda ama suan haftada1 almam gerekiyo 39.haftadayim bende napcagimi bilmiyorum cok utaniyorum ya dogumda gorurlerse diye gobekten agdada yapamiyom artik
zelis63 yesm1 ben hamilelikten önce lazer yapıyordum canm benm tütlerim baya incelmiş her gitmede traş makinasyla alıyorm hızlı uzadığı için temiz oluyor sürekli genellikle ama daha hiç çatı muanesi olmadım son ayıma girdim artk sık sık olur sanırım
Arzu0101 yesm1 yok canım valla mecburen bı yolunu bulacaz permatik hiç istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
yesm1 Feyzachn ilk muanede doktorlar bakıyor ama mesela gece sandınız oldu hastanede nöbetçi doktorlar yoksa ebeler bakıyor
zelis63 yesm1 yok canm erkeklerin traş oldıgu makinalar var ya o tras makinalarından traş yapıyorm bende tüyler ince oldugu için prüzsüz oluyor
3ilge Feyzachn benim tüy olmayan yerlerimde tüy çıktı 😂 lazer epilasyon yaptırdığım İçin tüy sorunum da yoktu ama maalesef tüylendim . Bebek erkek 🥰
Mommy34 Allahtan yengem kuaför şuana kadar ayda 1 yaptırıyorum çok fazla da çıkmadı bende nedense son haftalarda haftada bir aldırmayı düşünüyorum temiz olmak istiyorum bende doğumda