Acil tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?
Merhaba, dün saat 23,00 civarı hafif sancılarm ve karnımın sağ tarafında şiddetli toplanma nefes alamama oldu,ve gece 01.00 civarına kadar şiddetli agrı yaşadım, donemedim, yatamadım pozisyon degiştrdm hiç Aralık olmadı hep agrıdı, nişanı ve suyum gelmedi, böbrek büyümesi olduğundan bende onun agrısı sandm sadece agrı kesici verirler diye yakın bi hastaneye gittim (beylikdüzü medicana) nts ye bağlandım ve 3 cm açılmam var doğum sancısı denildi,orda yatış verelim mi napalm hastanenize i gideceksiniz diye beni direk yatırmak istediler ama diğer belirtiler olmadığı için ben hastaneme gitmek istedm ordaki nts den sonra benm sancım geçti, hastaneme geldim oda 4 cm olma dedi ama belirti ve sancı hala yoktu eve geldim kahvaltı yaptım saat 9.00 gibi hastaneme(liv hospital istinye hastanesi) geldim sancım yok hisstmyrm, nts sancm daha düşük çıktı gecekinden, kendi doktorum muayene etti ntsden sonra 4-5cm açılma var şuan ama bebek yerinde Gayet mutlu dedi yarında doğabilir 10 gün sonrada dedi, ben zaten normal doğum istyrm ama bebeğimi tutabldğm kadar tutmak istyrm içimde en azndan 37 hafta bitsin Dr. Eve yolladı diğer ir belirti, nişan, şu gelirse direk gel dedi ama suan belirgin bir r sancın yok fiziksel nts de sancı ve kasılma gorünüyoo dedi. Suan saat 13, 29 ve ben direk yattım, açılmam olmasın diye daha fazla cğnkü henüz doğurmak istemiyorum en azndan 37 haftada bitsin istyrm bana ne tavsiye edersiniz, başına böyle seyler gelen oldum nolur bana destek ilk gebeliğim😔🙏