Gizeem3535 Selam anneler 👋🏻 Bugün saat 2 de ayrıntılı ultrasona giricem tam görebilcekmiyim hiçbişi bilmiyorum önerileriniz tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız ?
hilal_yener Gizeem3535 tabikide görüceksin ultrasona girmeden önce çikolata yemeni tavsiye ederim. Bebeğinin herşeyine bakılacak kalbinden tut omur iliklerine kadar şimdiden keyifli izlemeler bebişini ❤️
Gizeem3535 hilal_yener çok sağol canım bişi sormak istiyorum karından olucak değil mi vajinal usg değil ?
hilal_yener Gizeem3535 sen devlettemi özeldemi yaptırıyosun ayrıntılı ultrasonu ? Onu sormayı unutmuşum
nuryadaperi hilal_yener devlette iyi bakmıyorlar mı ? Ben de eğitim araştırmada yaptırmayı planlıyordum. Özeller çok pahalı 😕
Ecrinbzkrt Dün yaptırdım cok güzel harıka bır duygu onu orda yarım saat ızlıyosun herseyıne tek tek bakılıp incelenıyor benımkıde soluna yatmış eli yuzundeydi hep aradan köşeden aldık yüz görüntüsünü yan profil🥰🥰
Gizeem3535 Ecrinbzkrt bende şimdi çıktım hastaneden tarif edilemez bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin benim miniğiminde hep eli yüzündeydi hele en son pozu kol kafanın altında keyifçiyiz baya biz 🤣🤣🤣
Ecrinbzkrt Gizeem3535 amin amin inş benımkıde öle buraz ınatcı bıraz keyıfcı ama şükür rabbıme herseyı yerınde saglıklı rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın cnm🥰
hilal_yener nuryadaperi devlette bebeğin hiçbirşeyine bakmıyorlarki bi sağına bakıyolar karnının bi soluna bitiyor 😂 bebeğin ne kemiklerine ne omur iliğine ne beynine ne böbreklerine bakılmıyor ultrason zaten eski bebek bile zor görünüyor ama özelde bebek resmen ben burdayım diyor kime benzediği bile belli özeldede devlettede baktırdıgım için bu yorumu yaptım