Merhaba arkadaşlar
Burada birçok defa konu açtım. Hep istedigim normal dogumdu. Bebegimde gelişim geriliği vardı ve bu sebeple çok beklemek riskliydi. 40. Haftaya gelince her gün nst başladı doktorum. Ama hep stresliydim. Bir gün yine hareket cıkmayınca doktorum artık suni verelim dedi.
Bir heyecan bastı beni, çatı muayenesi oldugum için suyum da gelmeye başladı. Eve gittik eşimle ve evi temizledik. Sonra yatışım yapıldı. Bol bol suyum gelmeye devam ediyordu. Yavaş yavaş suni sancı verildi. Kim ne derse desin benim için çok zordu. Alttan da suni sancı verdi fitil gibi. Böyle iki günü buldu. Artık ben dayanamaz hale geldim. Size çektiklerimi anlatamam. Sonunda titreye titreye sezeryan kararı verdim. Hiç aklımda yokken spinal istedim. Bebegim anestezi etkisi altında kalmasın ve hemen kavusayım istedim. Spinal sezeryan çok güzel geçti. Sonrası da güzeldi. Ancak benim ameliyat korkum oldugu için hep tedirginim. Sonda bile uyuşturulunca taktırdım. Sonrasında çok büyük bir agrı acı hissetmedim. Sadece yürümekte zorlanıyorum ve bu ilk günüm. İlerisinde nasıl olur bilmiyorum. Şuan iyiyim. Oğlum da 40+2 de kucağımda. 3000 kg ve 50 cm.
Allah herkese yardımcı olsun. Elimden geldiğince dua ettim hamilelere, bebek isteyenlere. Benimki de böyle buruk bir hikaye oldu.