basargulsah Ya belki çok küçük ama 3 ay olduk hala karnım çikmadı normalim ve aynı kıloyum 🤰🏼Böyle istiyorum 🙏😘sizin ne zaman göbüşler çikti?
Gunes_ basargulsah ilk 4 ay hic bisey yoktu bendede 6. Ayimiz bitti 7 ye girdik simdi buyuk bir gobusum var 😀
Ozlemkubra basargulsah 16. Haftadayım dar bişey giyersem hafif göbek belli zayıf olduğum için yoksa kazaklarımda belli olmuyor 😅😂
Ozgesn basargulsah 27+3 daha yeni yeni belli oluyor kuzum . İc karnım genişmiş ilk gebeliğimde de geç çıkmıştı 🎈
Sesem Haftadayım hala belli belirsiz karnım neymiş bebek zayıf kalmış içerde büyümemiş salak saçma yorumlarda eşliğinde geliyor.
Gzmsydr basargulsah 11 haftaya girdim hamile kaldığımda 59 kiloydum az önce tartıldım yine 59 1 gram bile almamisim😅😅
Tugbakarciga basargulsah 23. Haftadayız küçücük göbüş var. Bende pek kilo almadım. O haftalarda hiç yoktu. Normaldir daha bebek küçük. Sonra çıkat
Emsl_kn 11+5 oldum ve Karnım bu dönemde belli olmaya başladı 😂 normal pantolon giyemiyorum. Hamilelik almak zorunda kaldım. ☺️
Medine_1992 basargulsah ah canım ah son haftalara gelince o göbiş öyle bir büyüyor ki çorabını bile giyemeyince karnı az büyüyen hamilelere özleniyorsun 😁😁😁