YagmrK Mama01 ayy ben Konyalıyım ama orda yaşamıyorum orda olsaydım medova azer hanıma giderdim yaptırdığı doğumları hayranlıkla izliyorum ama yoğun mu fiyat filan bilmiyorum
YagmrK Tugceduru hastaları sakince bağırmadan kesiksiz doğuruyor diyodum bende bağırdığını bilmiyordum ondan mış kadınlar kuzu gibi doğuruyor 😂
Tugceduru YagmrK evet ben de vdyolarında gordum bı kaç dogumunda bagırma yasak falan dıyordu dogumda 😀 ve bı yakınım onda dogum yaptı korkutmak olmasın ama dogum esnasında ıkınamadı dıe karnına baskı yaptırmıs oda makatına kadar yırtılma olmus
YagmrK Tugceduru aaaa yazık kadına😱 yok ben ona gitmiyorum ama memlekette olsam ona giderim diyodum ondan demiştim.. bağırmak yasak ne ya bide 😭
Tugceduru YagmrK suan bende hamıleyım ve daha yenı bende suan bıle o bayanın dıgumlarnı ızledım oturup salak gbı korku suan da bıle var ne yazıkkı😒
YagmrK Tugceduru bende hamileyim korkuyurum ama yapacak bişey yok o çocuk bi şekilde dünyaya gelecek.. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 💕
Zeynepdmr Nuraan_k benim sigortam yok farabide muayene ücreti 210 tl veriyorum sigorta olsa yarı yarıya karşılar die biliyorum