Burcu_shn fatmanurercatim kadın doğum doktorun hem senin hem de eşin için vitamin takviyesi verebilir sperm kalitesini artırmak için. Ayrıca keçiboynuzu kürü de sperm kalitesi için faydalıymış. Umarım işe yarar 🙏🏻
hemsireanaa fatmanurercatim benim eşimin de hareketlisi çok azdı canım gerçi tüp bebekle hamileyim ama öncesinde yükselmişti bende pkk olduğu için normal hamile kalamadım.proxeed plus diye bi ilaç vermişti doktoru işe yaramıştı ama biraz pahalı🤦🏻♀️
Islim123 Burcu_shn doktor vitaminin takviyesi versin internette youtubede ender saraç videoları var mutlaka izle keçi boynuzlu kuru uygulasın esin
Gamze8001 fatmanurercatim canım iyi bir üroloji doktoruna gitmesi gerek üroloji doktoru ilaç veriyor ve keçi boynuzu özü içsin bol bol gece yatarken sabah kalktığında falan kadın dogumla alakalı deil üroloji doktoruna gidecek o verecek ilaçları benim arkadaşımın eşininde azdı ürolojiye gitti doktor tekrar siperm testi kan testi ve ultrason istedi ona göre tekrar sonuçlara bakıp ilaç verdi kullandılar şimdi hamile eşi
fatmanurercatim Gamze8001 inşallah bizimde düzelir sonuçlar evde bir macun hazırlayacağım keçi boynuzu özlü falan iyi gelir inşallah
Ssz Balık yağları e vitamini b12 vitamini k2 d vitamini selenyum 200 luk kullandi eşim bu tarz kullandı bizimde sonuçlar çok fenaydı birde unun girdiği şekerin girdiği hiç bir şey yemedik 3 ay sonuçlar normale döndü ve 7 yıl sonra hamile kaldım
Mehtapakgl fatmanurercatim canım biz eşim için promotil men kullandık, %6 'dan %67 e çıktı ileri hareketlilik. Spermde yanlış hatırlamıyorsam 120 milyondan 169 a çıktı. İsterseniz doktora bu ilacı tanışın. Ilaç değil aslında takviye. İthal olduğu için biraz pahalı 250 tl idi en son aldığımızda.
fatmanurercatim Mehtapakgl gidince sorarım doktora canım daha sperm testin ilk yaptırdık 2 hafta sonra tekrar yapılacak özele gidiyoruz şuan ama sonuç aynı çıkarsa ürolojiye yönlendirecek bizi
Selinozkok fatmanurercatim fatmanurercatim canım benim eşimde de varıkosel vardı. Sperm vardı ama hreket azdı. Ekim ayında ameliyat oldu. Şuan 1.5 aylık hamileyim. Eşin önce yediklerine dikkat etmeli. Alkol ve sigarası var ise azaltmalı veya bırakmalı. Biz bu dönemde birde bitkisel olarak çakşır kökü otu suyu kullandık. Yararını gördük. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Prens_annesiyim Selinozkok benim eşimde de varikosel vardı ama doktorumuz 3 4 tane canlı var tüp bebek tedavisine başlayalım tutmazsa ameliyat olurdun demişti çok şükür tuttu bizde çakşır otu kullandık bir emodex bitkisel ilaç Allah hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin 🤲
Gloria13 fatmanurercatim biz proxeed plus kullandık 4 ay sonunda değerleri normale döndü sayı ve hareketlilik olarak. Hareketlilik yüzde 15 ti toplamda yüzde 45 e çıktı sperm sayısı da 20 milyondan 80 milyona çıktı Ama morfoloji hiç düzelmedi.
Sinem67 fatmanurercatim arı sütü canım al ve bana dua et kesinlikle işe yarıyor bizzat denendi ve hemn hamile kaldım. Eşim test yaptırdı Bi anda tüm dgerleri düzeldi varikosel Di bide düşünün
Yakamoz__gul fatmanurercatim canım onun kullanılan takviye ilaçlar var obstravent ve proxseed gibi. Bize doktor klomen verdi eşimde yan etki yaptı azospermi oldu ama daha önce hiç böyle bişey gormedik dediler. Olacağı varmış tüp bebek yaptırdık. Proxseed i bı arkadaşımız 3 ay kullandi eşi 3. Ay dolmadan hamile kaldı. Birinin de eşi keçi boynuzu kasiklamis hergun iki kaşık çocuk düşünmeden bikac ay önce onların da ilk aydan tuttu. Valla biz çok şey denedik ama sana tavsiyem en çok faydası olan bu ikisi. İlaç biraz pahalı ama yapacak bişey yok sonucuna değiyor
dfnomr fatmanurercatim esime keciboynuzu özü yedirdim ben cok etkisi oluyor onun nevalisti markasi internetten siparis etmistim teptim her gun agzina 😂😂🤭
Yaman fatmanurercatim cnm bnm eşiminde sperm kalitesi ve hareketliliği yok o yüzden tüp bebekle hamile kaldım ondan önce çok şey kullandı eşim macun, keçiboynuzu, değişik çaylar neler neler ne duyduysak denedik ama hiç biri fayda etmedi