Oznur69 Arkadaşlar benim kuzum gelmek bilmeyen kuzulardandı ve 0 sancı 0 açıklık yarına doktorum suni sancı ile doğumumuzu başlatacağını söyledi aşırı heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider evladımı kucagıma alırım dua edin ne olur bana ❤️❤️❤️
Zhrnz Oznur69 bi avazxa kurtul insallah cnm.benimde ilk ikisi suniyle oldu ne acilma ne.sanci 0 di ama oncelikle fitil yerlestirdiler 3 saat falan.sonra basladi sancim 5 cm.acilmadan sonra.serumla suni sanciyla dogum 2. 3 saate bitti darisi.sana.olsun😍
Sumeyradem_06 Oznur69 ahh bende doğurabilsem ntsde sancı var hafif 2 cm açıklık var 39+1 oldum gelmiyo bu çocuk
Oznur69 Bus_ak18 Amin inşallah cok tesekur edrım❤️❤️ Rabbim sana da kolaylık verir inşallah göz açıp kapayıncaya kadar doğumun gerçekleşir ❤️
Glshcnky Kaç haftalıksin canım ,benim de ilk doğum sezeryan,bunu normal bekliyoruz, dün çatı muayenesi oldum başı yerleşmiş çatı çok iyi dedi, pazartesi gel suni ile başlatalım dedi, ama 38+5 olacak bilmiyorum korkuyorum açıkçası hiç bı belirti yokken gitmek
ilgin_narinc Oznur69 ay hadi hayırlısı ☺️🙏 kaç haftalıksın biz 39+1 olduk geçen hafta ne sancı ne açıklık vardı haftaya kontrolümüz var bakalım hareketleri çok az 🙄 hiiiççç niyetleri yok gelmeye 🥴
Oznur69 ilgin_narinc benim yavru da hareketleri sonlara doğru cok azdı insallah kendi sancın ile gidersin hastanene Rabbim tek nefeste kurtarsın insallah ❤️
Zhrnz Oznur69 insallah cnm amin Allah razi olsun bakalim 3. Dogumuma az kaldi benimde hayirla gelsinn minikler🤗
ilgin_narinc Oznur69 amin insallah 🙏☺️ Sizinde hareketleri az diye mi suni sancı verdi yoksa 40 haftadan fazla mı beklediniz ben haftaya tam 39+6 da olmuş olucam kontrol günümde hemen alsın artık diye bakıyorum ona da bana da eziyet oldu artık 😂
Oznur69 ilgin_narinc 40 haftayı geçti diye başlatıyoruz doğumu korktum açıkçası Bn 40 tan sora anne karnında dışkı yapyolar fark edilmez yer fln o yüzden yarın inşallah deneyeceğiz 😁
Oznur69 Glshcnky hiçbir belirti yok 0 acıklık 0 sancı ne de nişan hiçbirşey yok sadece rahimde yumusama varmıs ve bebeğim kanala yakınmıs, o kdr 😁