Akin59 Pinkoloji benim aldığım bebek odasida gelince herşeyi yıkayın oğlumun dolabına dizi cem utuleyip cantamida hazirlicam 28 haftaligim bnde
Akin59 Birtek bebek arabamiz kaldı kıyafetleri lohusa pijama telik taç beşiği odası alındı birtek yıkanıp utulencek onlarda zaman aliyor
Sedaakmak Pinarsalih bizimde 16 haziran gözüküyo bayram tatili oluyo doktorum nöbetçi olmazsa başka doktora kalıcam🤦🏻♀️ inşallah bayrama kadar gelir canım oğlum👼🏼💙
RabiaKtkc Pinkoloji benim üç çocuğum var doğuma kadar hiç durmadım herseferinde sonra hep pişmanlık hep pişmanlık bu sefer erken ayrılıp biraz kendime vakit ayiricam
Pinarsalih Aslihusein ben 22+5te bi de 25+4te gördüm dr um gittiğimizde cd ye resim atıyo bende bakıp duruyorum oğluma babasına benziyo😍
Pinarsalih Pinkoloji bende 32.haftada hazırlamayı düşünüyorum herşeyi halledince içim rahatladı en azından çok şükür şimdi sadece yıkama ütüleme ve oğlumu bekleme işi kaldı 😍
Aslihusein mom44 Ben 28 haftalığım Doğum pozisyonu aldığı için gösteremiyor ne kadar doğru bilmiyorum😒
mom44 Aslihusein canım benmde 22 haftadan beri doğum pozisyonunda bizde bir kez görebildik yüzünü ya kapatıyo ya yan duruyo 😁
Retina 28 haftalığım bende 15 haziran gözüküyor sata göre.ama sezeryan düşünüyorum 5 .nde alır muhtemelen
mom44 Aslihusein evet benmde hatta 12 haftalarda bile hep sırtı dönüktü eşim diyodu bana yüzünü göstermiyo diye bende diyodum sengirme muayeneye 😁 kızım olucak benm senn
Aslihusein mom44 Benim erkek anlamadım gitti kız gibi utanıyor sadece detaylıya gördüm o kadar 21 haftada daha da görene aşk olsun😬😂😂
Senibekliyoruz RabiaKtkc bende 27+3 üm.32.haftada çalışabilir raporu alacağım inşallah 37 ye kadar çalışabilirim.iznim sonraya kalsın çok istiyorum.