Gulsam ✋5 haziran ama önden gidiyomus bebegim bakalim hayirlisi....hepimize hayirli dogumlar saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucagimiza😍
Deletedmom404 Pinarsalih aminn inşAllah Canım ya zaman azaldıkça insan öle bi heyecanlanıyo ki 🤗 Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻👼🏻
Akin59 Kızlar bugün kaşık ve bel ağrısı yaşadım çok ilk kez böyle oldu doktor demişti Yalanci sancılar olabilir diye ama korktum sizdede böyle oluyormu
Sara Akin59 Bendede oluyo 😔Doktorum soyledıkı olucak bebek buyudukce belımıze agırlık düşüyor ondan 🙊
EmineeMirayy95 Benimde 24 haziran nasipse. Bian önce doğurmak kavusmak istiyorum kızıma 🤗 alışverişi yaptikca dahada heyecanli sabirsz oluyorum🤗
firdevs Sara ben nerden alacağımı değil de neler alacağımı listeledim henüz canım 🙈bütün alınacakları yazdım astım gözümün önüne aklıma geldikçe de yazıyorum bakalım ne zaman alınacak 🤗
Sara firdevs Ben))nerden alacagımıda neler alacagımıda yazdım 😁😁😁😁Ya oyle rahat oluyo.Hıcbıseycık olmaz bır kac haftadan sora baslarız 🙊
firdevs Sara en uygun fiyat nerdeyse ordan alırız diye düşündüm canım ben o yüzden nereden alındığı önemli değil dedim markalar ve yorumlar önemli 🤗❤ İnşallah biran önce başlar ve bitiririz ağırlaşmadan 🙏🙏