Sdylk Merhabalar 36+4 haftalik hamileyim. Surekli karnim sertlesip sikisiyor ve kare seklini aliyor. Nefesimi zorluyor. Kontrolum sali gunu. Baska hicbir sanci vs hicbiseyim yok. Normalmi?
Medine_1992 Sdylk canım benimde sürekli oluyor ve o esnada kasığıma şiddetli agrı giriyor artık doğuma az kaldı bunlar hazırlık sancıları
Aslannn Sdylk bende aynı durumdayim çok sertleşiyor karnım yamuk yumuk oluyor toplanıyor.. yalancı sancılar yasiyoruz..doğuma hazirlik
Meluscemil Evet normal bende 36 haftalığım 32 haftadan beri özellikle çok yorulduğumda oluyor. Doktoruma sormuştum öyle olduğu zaman yatıp dinlenmen lazımm demişti
Sdylk Medine_1992 benmde sancim cikti ama doktor pazsrtesiye kdr beklemek istedi 37+0 olana kadar yani. Evde dinleniyorum sadece
Medine_1992 Sdylk beni de yolladı ama bugğn özellikle cok sancım var napsam bilemedim şimdilik dayanıyorum
Sdylk Medine_1992 sanci dedigin adet agrisi gbimi? Oyleyse baslamis olablr dogumun araliklarina dikakt ediyormusun
Medine_1992 Sdylk canım düzenli değil ben daha öncede yasadıgım için biliyoruz doğum sancısı düzenli ve giderek artan sancı seklinde olur diye biliyorum bu sancı ama düzensiz yalancı oldugunu düşünüyorum