SevdaTrkl Kızlar 28+3 günlük hamileyim 14 kilo almışım 50yle hamile kaldım şuan 64 kiloyum durduramıyorum resmen ayda 4-5 kilo alıyorum ne yapmam lazım 🙁 sizler kaç kilo aldınız kaçıncı haftadasınız?
Mujde- SevdaTrkl 34+5 günlüğüm 7 kilo aldım şimdilik. Ama ilk 4,5 ay kustum ve 6 kilo vermiştim 😔 senin biraz kilo Alman çok hızlı olmuş. Asıl kiloyu30. Haftadan sonra alıyorsun daha dikkatli yemeye,yürüyüş yapmaya dikkat etmelisin bence canım 🙃✨
Eceveannesi SevdaTrkl ben toplam 13 kilo aldım ama geçen hfta doğurdum şimdi 9 kg gitti şükür siz baya almışsınız masallh
EbruIrmakAhmet SevdaTrkl sen dua et zayıf hamile kalmışsın 😕 ben 69 buçukla kaldım 74 buçuk oldum bile 23+3 🤦🏼♀️
SevdaTrkl Mujde- Ne mide bulantısı ne kusma hiç bişey yaşamadım ilk aylardada kilo aldım o yüzden 🙈 İştahım çok açık hep yiyesim var😂 normalde hep 47 kiloydum hiç üstüne çıkmamıştım evlendikten sonra 50 oldum kilo almaya müsaitte bir yapım yoktu niye böyle oldu anlamadım🙁
Denizinci SevdaTrkl 28+0 öz bizde toplamda 9 kilo aldım. Bana da fazla geliyor aldığım kilo ama ne yapayım 🤷♀️ Dikkat ettiğim halde bu şekilde. Son aylarda alacağım kiloları da hesaba kayarsak 16 kilo civarı bitirebilirim diyorum ama si ve bebeğiniz sağlıklı ise kiloyu çokta kafaya takmayın. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bu kilo alma durumu
Melisabkc Bende 22. Haftalığım 67 ile basladim suan 72-73 kg yim böyle de gider tatlı tatlı tatlı en sevdiğim yani bende senin gibi hiç kusmadım o yüzden almaya devam 😂
Uakandil SevdaTrkl ben de 52 ile hamile kaldm çok düzenli bir sekilde kilo alarak 72 ye ulaştım 😁39. Haftadym.. ablamda aynı kiloları almştı doğumdan sonra birsey kalmadı,o yüzden dert etmiyorum pek sadece ayak ve bacak ağrım var vucut sanırım tasıyamıyor alşkın olmayınca
SevdaTrkl Uakandil Aynen benim kuzenimde 20 kilo almıştı doğumdan sonra eski kilosuna döndü hemen ama insan strese giriyor işte 😂