merhabalar şükürler olsun sonunda benimde hikayemi yazmak nasip oldu uzun olabilir hakkknızı helal edin 🤲🏻 çok kolay bir doğum geçirmedim ama sonucu mis kokuluma şükür ki kavuştum🤲🏻39. Hafta kontrole geldiğimde fıtığımdan ve bebek büyüdükçe baskı yaptığı için doktorumla doğumu başlatmaya karar verdik çünkü son 1 hafta ızdırap gibiydi yürümem zorlaştı bacağım uyuştu zor oldu .her neyse 20.02.2020 sabahı yatış yapıp suniyle başlamak istedik tabi ben haftalardır squat ,duş , hurma yapmama rağmen hiç açıklığım yoktu sabah 7 de hastahaneye yatışım yapıldı ve suni almaya başladım korkmayın ben adet sancısını da çok şiddetli şekilde yaşadığım için sanırım ağrılar normal geldi korkulacak değildi bana göre öğlene kadar suniyi aldım tabi bu sırada hem ebem hem doktorum ara ara gelip açılmama baktılar o kadar suniye muayeneye rağmen asla açılmam olmadı en son öyle zorladılar ki kanamam bile oldu ama açılmam olmadı bizde doktorumla sezeryana karar verdik ve 1 saat içinde sezeryana alındım tabi ben ki suni sancıya göğüs germiş insanım dedim sezeryan a da dayanırım ve ameliyata girmemden 15 dakika sonra meleğim Defnem dünyaya geldi o an gerçekten çektiğin acı hiç birşey hemen yanağıma koydular kuzumu daha sonra çıkarttılar muayene için tabi bu sıradaa benim işlemlerim sürdü sonra da ben çıktım odama geldim bebeğimide getirdiler muhteşem bir şey fakat spinal anestezi nin sonrasını zirvede yaşadım hiç bir şekilde ağrı kesici fayda etmedi en son artık doktorumda acıdı Halime çok etkili bir ilaç verdiki ağrılarım hafifledi epidural alsaydım yine bu şekilde olurmuydum bilmiyorum ama spinal benim için çok kötü oldu şuan da az az yürümeye çalışıyorum ama baya zorlanıyorum umarım kısa sürede toparlarım 🤲🏻Bu arada herkesin doğumu kendine özel acı eşiğiniz Farklı suni ve alttan muayeneler bana göre korkulacak birşey değildi ama spinal sezeryan sonrası felaket oldu. Rabbim herkese sağlıcakla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻