sinber Zuzuuuu bnm de yoğun olmamasına rağmen Hematoloji doktorum dmah (Düşük molekül ağırlıklı hepsrin) iğne kullanmam gerektiğini söyledi canım
bsracuneyt Tubimmmm bende de kan pıhtılaşması var bu olay sonradan gerçekleşmzmiş varsa var yoksa yok dedi doktor bnmde 2düşük oldu meğersem sebebi buymş şimdi kullanyrm iğne hergün
Birmelekannesi09 elifeldeniz hayır canım kanda pozitif gordugun an ıgnelere baslamak gerekiyor bende o sekılde yaptım zaten beklenen bır bebektı öncesinde Corasprın aldım şimdi 35 haftalığız
Eliflinasss Birmelekannesi09 bende aynı sekilde kan pıhtılasması iğnesi yapıyorum her gün,, 22. Haftadayım sukurler olsun insallah vakti saatinde miladında özürsüz kusursuz sağlıkla kucağımıza alırız tek duam bu Allahtan,,,
Ay-Bek 06-06060a Canım zorlanıyorum işe gelirken çok. Otobüste kimse yer vermiyorum. 1 saat ayakta geliyorum. O otobüsten in ona bin. Dönüşüm de sıkıntı oluyor. 3 arabaya biniyorum. Bir de içerde hareket ettikçe 3 gündür rahmim acıyor neredeyse alt tarafım acıyor vurdukça :// Tedirginim o yüzden. Hiç olmuyordu böyle yeni yeni oluyor anlamadım gitti. Sana da oluyor mu senin nasıl gidiyor ??? 30+2 oldum senin ne kadarlık oldu?
06-06060a Ay-Bek AZ kalmş senn bnde bgn 28 oldm cnm iste ya rica et kör millet ya bn yorulunca kasıklarıma ağrı giriyor bizimkide bu aralar alt tarafta mesann oralarda
Ay-Bek 06-06060a Rica etsem Nolcak aynılar hepsi canım bize ne binmeseydin diyecekler. Benim de öyle vurdukça acıyor nedense. Bir de sağ sol taraflarıma ağrılar giriyor anlamadım gitti korkmaya başladım
06-06060a Ay-Bek BÜYÜdüğü içindir cnm valla bn diyom ya oturabilirmiyim diye neyse snnde az kldı inşallah
Ay-Bek 06-06060a Korktum ya post açtım sordum kızlara bazısı normal bizim de oluyor demiş. Bazısı mutlaka doktora git benim de öyleydi erken doğum yaptım dediler. Korktum ben de. Bugün de göğüs kafesi kemiğim ağrımaya başladı önden. Bebek baya büyüdü herhalde ne kadar zor ya.
Ay-Bek 06-06060a İyi yapıyorsun ben diyemiyorum sabah sabah herkesin suratı beş karış arabalar tıklım tıklım. Geçende metrobüste kadınla kavga ettim zaten. Hamilesiniz diye dünya sizin etrafınızda dönmüyor herkes çovuk doğuruyor dedi bana pislik.
06-06060a Ay-Bek aa yok artık ne terbiyesiz bna amcalar bile yer veriyor zaten metroyu kullanıyorum ordada hamileler için ayrılan yere gidip başlarını dikiliyorum vermeyende oluyor tabi değişikler aman boşver dün doktora gttm bna bebeiş 900 gram dedi bna küçük geldi 28 hafta
Ay-Bek 06-06060a Aynen canım insanlar sadece kendini düşünüyor işte. Bilmem ki doktor demedi mi küçük falan diye. Küçük demediyse normal de olabilir. İntetnetten bakınca 28. Hafta 1 kilo 100 gram diyor
Ay-Bek 06-06060a doktora gittim canım 30+5 tim dün. Boyu 40 cm kilosu da 1 kilo 645 gr olmuş doktor normal dedi. Ama hala dönmemiş