Annisko hatice_akbal 11+6 da doktorumuz kizimiz olacagini soylemisti.16.haftamizda cok sukur ki kızımız olacagini yineledi😍😍♥️♥️🙇♀️
1serapguneyli hatice_akbal 13+3üm, bugun saat 3-4 gibi falan kontrole gidicez en son 1 ay önce falan gitmiştim, bakalım bugun Bi tahmin yapar diye düşünüyorum tabi bizim küçük velet bacaklarını açarsa 😂
Tubimmmm Kızlar kız bebeklerin solda erkek bebeklerin sağda olduğu doğrumu bnm kızım solumda idi şimdiki ise sağımda cinsiyet belirsiz daha erken sürekli eksi acı şeyler yiyesim geliyo
Mrvfndk Tubimmmm benmde oyle sagmda tuzlu eksi yiyorm. Soruyolr ne tarafta sag diyince erkek.ozman diyolr ben de daha bilmiyrm cinsiyetni. Ama genelde sag olurmus arkdasmn erkek sagdayms ablammkizdi solda vs
Aysegulmehmet Tubimmmm merhaba benim kide solda 15 haftalığız ama 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti doktor şuan cinsiyetini göstermiyo çünkü oturan bir bebeğim var kesinlikle yatmiyo haftalardır oturuyo 😊 ilk 3 ay hep tatlı yedim şimdi ise sürekli turşu suyu içme isteği var içimde
Tubimmmm Bnm de sağımda ci sabırsızlanıyorum daha 11+2 günlüğüm acaba erkekse iç haftalıkken belli olur bi kızım var solumda idi oda şuan 2 bck yasnda
Efe123 Tubimmmm 12 haftadan sonra belli oluyor ama deneyimli doktor olursa bazen erkek diyip kiz olabiliyor
Efe123 2 oglum var sagimdaydi simdi hamileyim kiz bebek bekliyorum oda sagimda bence hic alakasi yok kese seklinde aydiydi fasulye gibi
Burcu_hira Beyzasahin sağda yada solda diye doktor mu söylüyor acaba benmde geçen saglik ocağında kalp atışını dinlediler sağ tarafimda buldular benimki de mi sagimda o zaman oynarken gobegimin altında oynuyor ama