Karakurt Kızlar hastanedeyım akşam 9 dan berı 3 cm açıklık ile yattım suan 3 4 cm arası açıklık bi an önce oğlumu kucağıma alayım
Serifecelik Karakurt Allahim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine sizi ve bebeğinizi kurtarsın inş 🤲 anneniz kaynanamin yada kardeşlerinizden biri Meryem süresini okusun size yada yasin süresini 🙏🏻
Yasemin_58 Karakurt Rabbim kolaylık versin güzel Bi şekilde sağlıkla gelsin yawrun kucağına inşallah 🤗
Karakurt pyymamm Lamia65 Mucizeannisi Serifecelik hryoz Amin inş canım nst takıldım sancıdan mahvoldum 25 çıkıyordu sürekli ağlama noktası geldım yatakta duramıyordum başka odaya aldılar benı tekrar nstye bağladılar zorla sancım 120 lerdeymiş diğer makına yanlış ölçmüş hep 4 kere 120 leri görünce epidural oldum şuan Allah’a şükür iyiyim ve suni verip destekliyorlar 4 cmdeyiz suan sezeryan sonrası normal doğum hikayem olacak Allah’ın izniyle dua edin bana çok ihtiyacım var
Mucizeannisi Allahım bir avazda kurtarsın inşallah su gibi doğumların olsun kuzummm Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻
pyymamm Karakurt ay hadi gecmiş olsun gözünüzaydın sağlıkla buyutun bebeğinizi nasıl oldunuz iyi misiniz