Brcsnn Bu gün 36+4 olduk ve hastaneye yatıs yapildi sancım cok fazlaydi acılmam olmadi doktorda ciger gelistirici igne yaptı sıkintım yok sancim yok cok sükür ama bebegim cokkkk harektliydi simdi eskisi gibi hareketlerini hissetmiyorum doktora soyledim yani oyle birsey olamaz dedi ama benim bebegim hiç durmazdi igenden sonra sakinlesti
cavrosay Brcsnn mence iyneyle alakasi yok canim.çünki banada vuruldu ciyer geliştirici iyne ve bebeyim öncede haraketliydi şimdide.bana 30 haftamda vurulmuşdu erken dogum riskim var.şimdi 33+ 4 haftaliğim.inşallah 36 37 haftalara kadar dayanırız.bebeyim çok haraketli bir an önce çikmak istiyor sanki🙂.senindemi erken doğum riskin var?
Ozgdnc Brcsnn 33 haftada 2doz+2 doz şeklinde 24 saat arayla ciğer geliştirici vuruldum.2gun boyunca bebeklerin hareketi azaldı, doktorum normal bir durum olduğunu söylemişti. Ciğer geliştirici şekeri biraz yükseltebilir, karbonhidrat tuketmeyin
Denizfadile Brcsnn iyi ki ciğer geliştirici iğne yapmışsın cnm banada yapmadılar zararı olmaz merak etme hareketlenir bebiş merak etme korkma zararı yok faydası var
Filiztugrul_07 Brcsnn benim doktorum da 28 . Haftada yapalim dedi acaba erken mi ki suan merak ettim Ama ikizlerime hamileyim ondan mi ki
cavrosay Brcsnn Allah yardimcimiz olsun canim🙏🏻.Inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz.üzülme sen zaten 34 haftandasin.bebekler ciyer gelişimlerini 34 35 haftaalar arasi tamamliyor ďöğsa bile korkulacak bi şey yok yani.bana doktorum öyle söylemisdi
Brcsnn cavrosay benim bebegimin karin cevresi 4 gun geriydi sancimda cok fazlaydi nstde tavan yapiyodu az kaldi iste bekliyoruz bu gun taburcuyum insallah
2z-nns Filiztugrul_07 Benim de ikizler. Bana da 27.hafta sonunda yapalım diyor. Yani bir hafta sonra . Bugün başka doktora da soracağım...
Brcsnn Denizfadile cikis yaptim aksam iste iyiyim ama bebegim eskisi gibi hareket etmiyo canim sıkilıyo ister istemez
Efekerem Arkadaşlar dediğiniz ciğer geliştirici iğneler ağır kortizon iğneleri bende vuruldum sadece şişkinlik yapıyor e tabi bebeğide etkiliyor korkmayın herşey onların iyiliği için
Brcsnn Efekerem tessekkur ederim bilgi icin benimde yuzum ayaklarim parmaklarim sisti igneden sonra halada gecmedi ama igne agrilarimi azaltti cok sükür iyiyim yoksa sancidan ölüyodum 😞😞
Sumeyye_g Brcsnn bende de ilk öyle oldu canım merak etme erken doğum riskine karşı yapmış doktorun ben iki tane oldum ciğer geliştirici bende ilk öyle oldum gibi hissedemeden ağrılardan dur o sonra yine aynı hareketli Haline geçti
sonsuzadek Brcsnn ciğer geliştirici iğne, doğumun olursa bebeğin ciğerlerinin hızlı bi şekilde gelişmesinde destekli bi iğne. küvezde yatmasın diye yapıyolar