Merhaba hanımlaaar 💞 öncelikle güzel bir hamilelik geçirdim onu söylemek istiyorum. Sadece 12. Hafta ve 16. Hafta araların da mide bulantım vardı ama oda bir anda şak diye kesildi. Stresli bir işe sahip olduğum için 32. Haftamda direk ben izne ayrıldım:) iyi ki de ayrılmışım çünkü benim sancılarım hafif hafif gelmeye başlamıştı ciğer geliştiriciler serumlar iğneler derken 38. Haftaya kadar çok güzel ilerledik. Başından beri hep normal doğum istiyordum ta ki 38+2 de doktorum bana bebeğimin iri olduğunu ve bebeğin eşinin çok kireçlendiğini beslenmesinin durabileceğini söyledi. Orada benim bütün aklım allak bullak oldu açıkçası. Sezaryen çok daha sağlıklı olur riskleri ben göz aradı edemem diyip kararı bana bırakmıştı. Bende emin olmak için Farklı bir hastaneye gittim ama orada beni tatmin edecek hiçbir şey söylemediler ve ben doktorumla ertesi gün tekrardan görüştüm ve beni tamamen rahatlattı bizde gün aldık 😊 38+5 te sabah 10.45 gibi yanağıma getirdiler meleğimi 😊 o an çok Farklı ağlamasını duyduğunuz an içiniz gidiyor. Bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım tabiki 😊ameliyathanenin kapısında tüm ekip beni bekliyordu ve güleryüzle karşılayıp aldılar. Heyecandan biraz tansiyonum çıkmıştı önce beni sakinleştirdiler sağolsunlar ondan sonra uyuşturma işlemine geçtiler. Hiç bir şekilde acı yok onu söylemek isterim en başta 😊 sonrasında ayaklarınızdan itibaren yavaş yavaş belinize kadar bir ısı hissediyorsunuz ve o an başlıyor 😊 bebeği çıkarırlarken bir baskı hissediyorsunuz ama sakın korkmayın yine tabiki acı yok 😊 benim daha sonra dikişlerimi atıp yukarıya odama çıkardılar kızım beni bekliyordu 😊 ilk saatler biraz zor ama ağrı kesicilerden sonra biraz rahatlıyorsunuz ve o ağrıları sürekli çekmiyorsunuz. Ben günlerce o ağrıları çekicem sanıp bir daha doğurmam dedim 😊 gece 3. Ağrı kesiciden sonra hiç ağrım kalmadı. Gün içinde doktorum ve hemşireler 3 4 kere gelip karnıma bastırdılar o zaman biraz bağırdım ama 1 2 dakikalık bir şey. Sizin için tamamen faydalı müdahale etmeyin derim ben 😊 gazımı hala çıkaramadım inşallah oda çıkar ama sancım falan yok yine çok şükür biraz uzun oldu hakkınızı helal edin merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ☺️