Nursonunbu Feyzanurlks suyum az göründü ona ama benim doktorum değildi benimki izindeydi ptesiye kadar bekliycem gelince hemen kontrol gidicem
Nursonunbu Feyzanurlks saol canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı rabbim sağlık versin bebişlere
Ztbr Feyzanurlks çok şükür şuan yanımda emiyo😍😍 sabah olsa evimize gitsek 🤭 ablada evde bekliyo malum
Ztbr Feyzanurlks amin ya bence doğum bitince cidden siliniyor o acilar bu doğumum açıkçası daha zordu suyum önceden geldi malum kuru mu oldu ondanmi bilmiyorum ama doğumdan yürüyerek çıktım odama daha nerdeyse bı saat oldu oturmad hep ayaktayım geçti gitti herşey dikiş kesi yok💕 daha doğrusu bı yeri sıyırmış dedi doktor bebek çıkarken mikrop kaadon diye üzerini kapadım dedi iki yerde başka bı dikiş kesi yok
Masal78 Feyzanurlks canım korkma ben de de oluyor arada sanıyorum ki doğum sancısı sonra geçiyor kasılmalarımda oluyor hatta arada canımı acıtıyor doktoruma söylüyorum doktorum normal artık son haftalardasın olucak seyler diyor sürekli demekkki önemli bişey değil nişan su gibi şeylerin olmadı sürece sorun yok ama doktorunu arayıp söyle istersen için rahat eder en azından ..
Feyzanurlks Masal78 salı gunune aldım randevuyu o zaman kadar dayanırım gibime geliyor canım , tesekkğr ederim verdiğin bilgiler için bugun bşraz daha hafifti gece uyuyamadım ama gunuz uyuyunca hissetmedim , aksama dıgru arttı ama dun geceye göre iyim gibi
Fatmadml Feyzanurlks Feyzanurlks su an aynı durumu yaşıyorum kasıklarımda Hafif ağrılar var bebekte bi tarafta toplanıp sertleşiyor 35 haftalık olduk sancı mıdır bu hafıf ağrılar
Feyzanurlks Fatmadml inan bilmiyorum kuzum bende hastaneye gitmedim dayanamıcak duruma gelince giderim dedim salı kontrolumm var zorluyorum suan kendimi bakalım
Ztbr Feyzanurlks yok kuzum benm üç dört kez hareket edince geldi birden bitmedi yani hastanede gelmeye devam etti hatta