Zynpmira Astunazmn bekliyorum olmadım hala 5 gün önce bi lekenme oldu adet oldum sandım ama devamı gelmedi 2 gün önce test yaptım negatif çıktı
Anne18 Astunazmn 20 ocaktı adetim hala adet olmadım kan verdım 2 cıktı negatıf bu ay doktorla yumurta takibi de yaptık... 😑😔😪 Evde ovulasyon testi de denedim yumurtlamayıda gördüm ama olmadı... 😐😪 Yine olmadı
Aykal Astunazmn benim tarih de 20 Ocak dı 17 şubatta olmam lazımdı olmadım adet gecikeli bugün 6.günüm hala olmadım kamda verdim negatif hiç böyle gecikmemişti
Zdgnsym93 Astunazmn benim de 21 ocak canım adet günüm. Simdi 4 gün geciktim test yaptım negatif cıktı ama adet olmadım henüz. Bir-kac gün daha bekleyip adet olmazsam kan vericem artık inşallah vardır canım inşallah senin de vardır 😊😊
Dymen Zynpmira bu ay hamile kalırsın büyük ihtimalle lekenme olunca bebek arıyor derler bendede öle olmuştu
150_gelartik Zynpmira yok yatırmadım yarin adet gelmezse evde test yapacagim canım senin ne zaman adet
150_gelartik Tkatka yumurtlama gününe gore belli oluyormuş canım testte de ona gore erken ya da geç çıkabiliyormuş
Astunazmn Kizceler daha bnde bisey yok ama bu ay hic bi belirti yok :) yani olursa mucize olur cidden oyuzden kafaya takmıyorum:)
Zynpmira Dymen hadi ya vallahi bütün hayallerim suya düştü ne kadar zor bişey o kadar umutlanmıştımki 🙁