Evettt... sıra bana geldi doğum hikayesi yazmak çok şükür 🙏🏻 Bütün olumsuzluklara rağmen sapasağlam oğlum oldu 👶🏻 Hamileliğimde fiziki bir şey yaşamadım ama psikolojikmen bitirdiler 🤷🏼♀️ Önce oğlumun ikili taramada burun kemiği yok denildi sonra detaylıda down sendromu sonra gebelik şekeri ve sonra kalp ritminde taşikardi var denildi 37+5 e kadar devlete giden ben bi anda beseğime taşikardi denince ve devlette beni ve bebeğimi öldürünceye kadar normale sürüklediler ama bn riske atamadım.. bi anda özelde bi hastane bulup doktora gittim bi sıkıntı olmadığını ama normal bu psikolojiyle doğuramazsın bebeğide riske atamam dedi spinal anestezi ile 20.02.2020 de oğlumu kucağıma aldım 🙏🏻 Çok şükür hiç korkmayın sezaryandan bi gram acımadı çok sakindim öğlen 14:30 da oğlumu kucağıma aldım.. sütüm az geliyor yılmadım sürekli emzirdim hemşire kakasını yapmadığı için 1 saat sonrada yapmazsa mama vericem dedi tekrar yılmadım emzirmeye devam ve oğlum kakasını yaptı mışıl mışıl uyuyor👶🏻❤️ Size tavsiyem umutlu olun ve kimsenin sizi yıldırmasına inanmayın Rabbime teslim olun 🙏🏻 Bu arada 38+5 de doğum yaptım 3700 gr 51 cm boy 🙏🏻☺️ Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri 🙏🏻 Varsa sorularınız sorabilirsiniz 🙏🏻☺️