Gamzeahsen Biz 29 haftalık olduk Nisan sonu mayısın başı gibi doğum kızımız olacak odası kıyafetleri herşey hazır yıkanmadı sadece daha benim lohusa pijamalarım yok daha ben hazır değilim 😂 sizce kıyafetlerini ne zaman yıkamalıyım daha erken mi gurbetteyim ben bide ev temizliği yapılacak daha doğuma yakın fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var
Gamzee00 Gamzeahsen 29 haftadayız bizde ben bu hafta bütün kıyafet alışverişini yaptım yıkadım ütüleyip yerleştirdim sanki raz acele ettim ama olsun hayatın ne getireceği belli olmaz 😂😂
Gizemdi Gamzeahsen bende 32 haftaligim nisanin ortasina denk geliyo dogumum yikadim uteledim ben 2 hafta once suan bile cok halsizim iyiki hazirlamisim bi canta hazirlamak kaldi iste 😊
Gizem3410 Gamzeahsen bizde 32+3 olduk kıyafetlerimiz odamız hepsi hazır ama bende hala yıkayıp ütüleyemedim🙄 Perşembe kontrolüm var onuda atlatayım 33 olucam o zaman sonrasinda başlicam inşallah son 53 gunumuz bizimde🙈
SinemSayin Ben 33+3 haftalik hamileyim. Henuz benimde lohusa pijamam yok, hastane cantam hazir degil ve kiyafetlerimiz yikanip utulenmedi😁 Allah izin verirse dogum iznine ayrilicam 2 hafta sonra ozaman hepsini bi hafta sonu baslayip bitirmek istiyorum😊
Gamzeahsen SinemSayin ikimiz aynı durumdayız 😂 ben martın ortası gibi yapıyım herşeyi hazırlıyım diyorum ama bazen de geç mi olur diyorum 😂 gurbetteyim bide ailem memlekette herşey bana bakıyor 😂 ev temizliği var daha onada eşim yardım edecek artık ne kadar yapabilirse oda 😂😂
Deletedmom210 Bende 32+4 oldum bugün. Bizde kiyafet alışverişinin bir kısmını bitirdik sayılır bebek için ama beşik ve odası daha bitmiş degil. Bende kendime bisey almadım. Haftaya insallah hepsi bitmiş olacak ütüdür yıkamadır odasıdır benim esyalarimdir insallah yetiştiririm. Ağırlaştım siz bu zamanları beklemeyin eğer fırsatınız el veriyorsa. Temizligi de son üç hafta falan yaptırmayı düşünüyorum
Gamzeahsen Deletedmom210 bende daha çok ağırlaşmadan hepsini yapıyım yıkayım ütüleyim diyorum ama bazen de erken mi acaba ben mi acele ediyorum diyorum şimdi yapsam mı yoksa martın ortası gibi mi yapsam herşeyi kararsız kaldım
Ozuturk Biz de 30+3 olduk bebeğin kiyafetlerink vs yıkayıp ütüledim. Kendi ihtiyaçlarımı henüz almadım önümüzdeki haftalar kendi ihtiyaçlarımı halledeceğim.
Gamzeahsen Ozuturk maşallah sizin ki bitmiş bebişin heyşeyi yıkanmış hazır bende şimdi yapsam mı yapmasam mı daha erken mi diye çok kararsızım
Deletedmom210 Mervecilek eğer buradaki kullanıcı adımdan bahsediyorsaniz bi fikrim yok @adm sorun onlar daha iyi bilirler @NaimeYilmaz
Deletedmom210 Gamzeahsen bende aynı durumdayım 🙆🏻♀️ Ccoook kararsızım erken mi ? Geç mi ? Diye sürekli düşünüyorum hayırlısı bakalım gözüm kesmiyor simdi sonra daha da üşengeç olucaz Ağırlaşıp
Gamzeahsen Deletedmom210 aynen ağırlaşıncada daha çok yorulup yapmak istemiycez oda var bide allah yardımcımız olsun valla
Cengizenhar2020 Deletedmom210 34+1 haftalik olduk 😇 ben bu hafta kıyafetleri yıkadım çantamı felan hazırladım 😊 biraz daha beklerdim ama erken olma riskimiz varmış o yüzden hemen hazırladım . Oğlum biraz aceleci galiba 🤰🙈
Ozuturk Aslında yapabilirseniz iyi olur aradan çıkmış olur sonra çanta hazırlığınızı kolay yaparsınız. 😊
Gamzeahsen Ozuturk aynen oda var rahatca valiz hazırlayıp sonra doğuma yorgun gitmemiş oluruz hemde 😊
Gamzeahsen Gamzee00 maşallah siz hazırsınız olsun en iyisini yapmışsınız bence nolup nolmadık var herşey hazır olsun😊
Gamzeahsen Gizemdi en iyisini yapmışsınız sizde bende 30 haftadan sonra yaparım herşeyi hazırlarım gibi geliyor 😊