pyrzmom Kuzlar 26 haftalık hamileyim 28 haftada kan uyuşmazlıgı iğnesi vurulmam gerekiyormus ilk hamileliğim ama özel hastanede 500 tl tutuyo vurulanlar bilgi verebilir mi bn A negatif eşim A pozitif
Recbey pyrzmom canım eğer doktorun reçete verirse o kadar tutmuyor diye biliyorum çünkü ben reçeteyle aldım iğneyi 50 60 tl gibi fiyatı vardı ve özelde acil de vuruldum 5 tl ücret ödedim sadece Reçetesiz olduğu zaman dediginiz fiyatlarda oluyormuş
Gizem58 pyrzmom ozele şart degilya cnm sanko bende 29uncu hftamda vurundum sehir hstnesinde tabi tercih senin istersen özelde de vurunablirsin benim esimle grubumda boyle 😊
Merryy pyrzmom ben iki defa özelde vuruldum sadece 15 tl gibi bi ücret ödedim şırınga parası devlet karşılıyor diye biliyorum ben şuanda 24 haftalığım 28 de vurulmam gerekiyor benimde 🙄
Canan9627 pyrzmom devlette ücretsiz yaptrdım canım ben her özel hastanede yapmıyor mor recete oldugu için
pyrzmom Tsk ederim hepinize kızlar bebegin hareketlerinde falan bişi oldumu vurulunca birde nereden vuruluyor
Canan9627 pyrzmom hiç Bi degişiklk hissetmedim canım bebegn hareketnde ilk vuruldugnda az Bi yanma oluyo geciyo hemen
Merryy pyrzmom kalçadan vuruluyor canım hafif bi yanma oluyor sadece ben iki kürtaj oldum 1.de Kürtajdan sonra vurulmuştum 2. De ise kanamam oldu onun peşinden yapmışlardı 10 gün sonrada kalbi durunca tekrar kürtaj oldum ama 10 gün önce yaptıkları için gerek yok demişti doktor şimdi ise 28. Haftamı bekliyorum olmak için yarın kontrolüm var büyük ihtimal söyler doktorum
Mrsozel Kızlar doktorum bana 28. Haftada tekrar cooms testi yapılıp eğer sonuç negatif çıkarsa vurmamıza gerek yok bebek doğduktan sonra kan grubu seninkinden olursa yine gerek yok ancak pozitif çıkarsa vururuz dedi 🤷🏼♀️
Gamzegrgl Mrsozel Indirect Coombs testi hamileyken pozitif çıkınca iğne yapılmıyor, negatif olunca iğne yapılıyor Doğumdan sonra da bebeğin kan grubu eğer babanınki ile aynıysa yapılıyor 72 saat içinde
Oktuayela Doktorun muayene açınca recete ile yaptırırsın.benim 170 tl test tuttu 100 tl de tuttu .sonuc negatif idi koruma amaçlı yapılıyor
Elifdmrylmz pyrzmom canim bende ozelde yaptırdım bu igneyi ve mor recete diye bir recete verdiler 60 tl gibi bi ucret odedim sadece. Eczaci normalde 250 tl bu igne demisti. Mor reçete olayını bir sor istersen eger yoksa devlette yapıyor diye biliyorum
pyrzmom Bn kliniğe gidiyorum doktorumun sigorta ile anlaşmalı calısmıyor sanırım ondan bu kadar yüksek ücret cukardı
Senaeksi Doktorunuzdan reçetesini isteyin kendiniz alıp vurulun biz öyle yaptık özel reçeteyle yazıp veriyor eczacılar odasından gidip alıyorsunuz acilde vurulabilirsiniz bize 3 liraya geldi iğne 10 tl de vurdurmuştuk acıtmıyor da bi etkisi yok ben biraz gecikmiştim hatta 30. Haftada vurdurmuştum
Btltr pyrzmom ilacı eczacılar odasından mi ne bulabilirsiniz 50 60 tl ye, normal eczaneler 300 400 fiyat cikartiyor,, nerden bulabiliriz diye bi sorun doktorunuza,özeller bu gerekli diye diretir,,
Elifdmrylmz Btltr hastaneden almadim ben doktorum mor recete diye yazdi eczaneden aldim. Devlet hastanelerinden bahsediyorsan onu bilmiyorum ama sana indirect coombs testi yapacaklar sonuc negatif cikarsa rhogam ignesi yazacaklar eczaneden alip hemen vurulacaksin dedigin gibi soğuk dolapta tutuluyor cunku buzla vermislerdi bize de