Prensm Kızlar bikaç gündür mideme keskin ağrılar giriyor 😣 özellikle otururken sanki bişeyler batıyormuş gibi birden oluyor😣😣 yaşayan varmı bu durumu ne yapmam lazım. 25+4 haftalık hamileyim
Handeaslan613961 Prensm bebeğindir canım o büyüdükçe öyle ağrın olacak normal yanı dikkatli oturup kalk 🙂
shdemir Bende 3 gün önce aynı sekilde hastaneye gittim migdene gibi oluyo ama idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısıymış. Antibiyotik verdi doktor şmdi geçti.
aysegul1414 shdemir idrar enfeksiyonunda ağrı olrmuki miğde de öyleyse benimde enfeksyondan hergun miğde ağrım oluyo
Prensm Birden giriyor ağrı ve aynı yerde dokununca falanda ağrıyor neden oldu anlamdım 😞shdemir Handeaslan613961
shdemir aysegul1414 kasıklarından vuruyo insanın içerisine ben dogrulamadım iki büklüm kalıpgittim doktora. Ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısı dedi antiniyotikle düzeldi 2 günde bide tek kullanımlık toz bi ilac verdi.
deletedmom11 Keskin sancıLarsa eğer idrar enfeksiyonudur hamileliğin sonuna giderken dahada artıyo tedawisi pek yok hamilelikte ama bana serum taktıLar en son dayanamaz haLe geLmiştim ama kesin git doktora en azından hafifLer
deletedmom11 Prensm ben hamiLeLiğin son zamanLarı sürekLi yattım o sancıdan hastanede serumda geçiyodu ama diyorum ya keskin sapLanmaLar doğumdan sonra bitti maLesef