Semosanneoluyor Karnımda tekmesini hissediyorum genellikle tv karşısında uzanırken ve gece yatarken. Ama şu bir kaç gündür hiç durmadan pıt pıt pıt pıt vuruyor aralıksız. Aklıma iki şey geldi ya prensesim hıçkırıyor yada boksör olacak büyüdüğünde 😂😂💕 22+5
Dilan3eymenn Semosanneoluyor hıçkırık için erken canm bende ilk oğlumda sürekli pit pit hissediyordum ama 8 aylıkken başladı doğuma kadar yani 22 haftalık Ken olmaz diye biliyorum 😊o tekmesidir benim de öyle çok hareketli
Ksnmzz Semosanneoluyor evet hıçkırıyorlar:) uzun sürüyo ve ritmik bi şekilde eşit aralıklarla geliyo hareketler:)
Semosanneoluyor Ay_se1334 ayy gerçekten mi valla bende anlamlara falan soracaktım ama dalga geçerler falan diye soramadım 🙈😅 Bir sıkıntı olmaz değil mi Bilgin var mı canım 🤔
Semosanneoluyor Mekamu çok komik geliyor bana öyle oluyor bazen uyurken eşim gülüyorum malum kilo da aldım yatak sallanıyor eşim kalksa o durumda deli sanacak beni 🤣🤣🤣
Ay_se1334 Semosanneoluyor 34 haftalığım günde 2 defa falan oluyor sıkıntı değil canım gelişimini gösteriyo hıçkırması iyi bir sey 🥰
Semosanneoluyor Ay_se1334 oh iyi içim rahatladı senin de az kalmış Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🥰😍
Mekamu Semosanneoluyor evet başta çok komik geliyor sonra da alışıyorsun zaten 😀20.haftalarda hissettiğim hiçbirşey değilmiş diyeceksin 30.haftalara gelince 😀