Fatmanuuur Zzss2707 bende 19 haftalık hamileyim ama 2 haftadır var bu durum bel fıtığı başlangıcı vardı ilk doğumumdan sonra sanırım sizdede olabilir bel ağrısı bacağa vuruyorsa fıtık demişti doktor
Miniminikuss Zzss2707 15ncı oncelıkle gcmıs olsun kuzumm. 15ncı haftadaym bndede son iki gundr sag kalca agrısı basladı 😔kan verdim degerlere baktım smdı netten ne magnezyum ne kalsiyum eksıklıgı yok doktr parolla gecıstırdı. Allah yardımcımız olsun ınsallah 🙏
Bugleminannesi Zzss2707 20. Haftamda başladı ve benimde bacak aram kalcam belim kopuyor sanki. Doktor kalsiyum ve magnezyum verdi ama yataktan kalkamıyorum yardim olmadan hatta ağlıyorum bazen çok acıyor diye 😔😔 şuan 26+6 yiz
Fatmanuuur Zzss2707 aynen canım ilk doğumumdan sonra bu anlattıklarını yaşadım doktora gittim ve bel fıtığı başlangıcı var demişti şuan da 19 haftalk hamileym gene yaşıyorum bu durumu bazen oluyoki adım atamıyorm dikkat et sen genede dinlen bol bol
Mila4 Ben daha 10*4 günlük hamileyim ama 7 haftadan beri bel agrısı var.bu aralar daha çok agrıyor,sanki 9 aylık çocuk taşıyorum karnımda..
Fatmanuuur Mila4 kilonuz fazlaysada olabilir yada ilk zamanlar cok şişlik falan oluyo o sizi rahatsız ediyordur öyle 9 aylk gibi hissediyorsunzdur. Bel ağrısıda kendinizi yoruyorsanız olabilir dikkat edin bol bol dinlenin
Mila4 Fatmanuuur yok canım kilom yok karnımda küçük,ama bilmiyorum sebebini bu kontrolde söylüycem dr..
Busbus94 Benimde var 17+5 im kalça ve bel ağrısından bıktım şimdiden , bugün kendime e bebekten hamile yastığı aldım içine girip uyunulanlardan gece çok kalitesiz uyuyordum ağrıdan bakalım bu gece iyi gelecek mi
Mila4 Zzss2707 Amin Allah razı olsun zor valla 3 çocuğum var bakmam gereken.biri daha bebek 10 aylık,plansız bir gebelik oldu anlıycagın.Allah hepimize yardım etsin..
Zzss2707 Miniminikuss Gerçekten mi ilaç veriyorlar ama nasıl parola geçiştirdiler sizi ben kullanıyorum da büyüdüğü için oluyor diyorlar
Ebruozcann Sorma bende 20+1 benim hamileliğin in başından beridir bel ağrım var ne çok oturmaya geliyor nede çok ayakta durmaya ölüyorum ölüyorum bir an önce sağlıkla doğsalar.. ❤️🙏 Cinsiyeti belli mi sizin?
Zzss2707 Ebruozcann Yavaş yavaş büyüdüğü için de oluyormuş galiba 🙏 Benim kızım olucak inşallah sizin 🥰
Zzss2707 Miniminikuss Oyyy ne güzel bi duygu kız annesi olmak farklı birşeyy😍 sağlıkla alalım innşallah kucağımıza canım benimmm🙏❤️