BerenDeren06 Bugun ilk defa bacak agrısı basladı yürüyemiyorum resmen 24+4 oldum var mı benim gibi olan cok zor bu durum..
Btyas34 BerenDeren06 18 haftalık hamileyim bende kramplarla uyanıyorum sabah. Maden suyu içtiğimden beri biraz rahatladım yarın doktor kontrolüm var sorucam inşallah
Betbetibet BerenDeren06 evet aynısını yaşadım hatta doğumdan sonra da devam etti özellikle kramplar resmen yürüyemiyodum bacağım kalçama kadar çekiliyodu kalsiyum takviyesi aldım osteocare kullandım doktor tavsiyesi ile tabi ki bi kaç günde fark etti
Sahra-34 Btyas34 sizde magnezyum eksikliği var kendimden biliyorum. Ben şifasını doktorun bana yazdığı magnezyum ilacında buldum. Düzenli içiyorum içmezsem gece kamplarım oluyor
Btyas34 BerenDeren06 şuan doktordan çıkıyorum hareketsizlik en büyük nedeni birde maden suyu günde bir içmeye özen göstersen iyi olur dedi
BerenDeren06 Feridearslantas1 bende sıcak banyo iyi gelir diye aksine sıcak suyla dus aldım ama gecmedi
Feridearslantas1 BerenDeren06 valla benim bildigim soguk su iyi geliyor burda baya bi kisi demisti bunu
Ezgi05 Sahra-34 benim içmeme rağmen oluyor gece öyle bir acıyla kalkıyorum ki ağlayacak duruma geliyorum
BerenDeren06 Sahra-34 doktora söyleyim ozaman gittiğimde yoksa yürümekte zorlanıyorum dayanılacak gibi degil kalkamıyorum..
merve_89 Hamile olmadan oncede huzursuz bacak sendromun en siddetlisini yasiyordum zaten simdi dahada kotuyum salavat cekerek uyumaya calisiyorum ama yok sabah 5i yapiyorum yine
Btyas34 merve_89 huzursuz bacak sendromu için bir kalıp sabun çarşafın altına koyup yatarsan iyi geliyormuş Saraçoğlu önerisi
Srf45 Magnezyum eksikliğinden oluyo bende yaşadım hatta uyuyamıyodum doktoruma söyledim ilaç yazdı şimdi iyiyim
BerenDeren06 Srf45 süt de cok iciyorum ama demekki fayda etmiyor ne yememiz icmemiz lazım hersey ilacla cözüm buluyo
Ezgi05 Sahra-34 içiyorum sağlık ocağında ki doktoruma sorduğum da bu ilaçlar dışında ilaç yazamayız doğuma kadar idare edeceksin dedi. Senin kullandığının adı ne
Emirkaanmom Kesinlikle tek çaresi yatağınıza sabun koyun 2-3 adet ben huzursuz bacak sendromundan o şekilde kurtuldum acil deneyin
Zozan-harman BerenDeren06 magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bacak krampları muz ceviz gibi magnezyum iceren besinler tüketin doktorunuza soyleyin tablet verebilir