Basakasaf 37+4 üm dünden beri böyle agrılar oluyor karnıma vajinama doğru kuyruk sokumumada agrı giriyor ara sıra nişan kan v.s bişey yok 🤔
Eceveannesi Basakasaf rahim kendini hazırlık cnm 38 haftada dogurursun brnm gibi belki bnmde 37 de sacmncm senin anlattığın gibiydi bol bol hareket yap yürü açılsın güzel cnm
Eminapasali Yalanci sancı olabilir bende 36 oldum aynı şeyleri yaşıyorum özellikle bel agrisi daha şiddetli
Basakasaf pyymamm düzenliden kasıt mesela 5 dk 1 zaten doğum onun dışında nasıl anlıycam bebeğin hareketleri var açılmayı zaten bilemem 🤦🏻♀️
Meltemmdda Aynı seyleri yasıyorum bacak da kasılma vajinada batma kuyruk sokumunda agrı kalcamda agrı ve karnımda çok kasılmalar var nts de sancım cıkıyor ne zaman dogum baslar 36+2 haftalıgım
Basakasaf Eminapasali hiç suyu gelmeden de açılması olup hastaneye gidenler olduğunu okudum burdan acaba olabilir mi bilmiyorum ki
pyymamm Basakasaf yani doğum sancısı değilse daha yalancı sancıdır bişey diyemiyoeum yaşamadım 🙈🙈🙈 acılmayı bilemeyiz evet
Meltemmdda Basakasaf sancılarım var acılmam vs yok beklemekten baska yapacak bişey yok dedi ama bebegim çok asagıda bası da. Rahmin üstünde hissediyorum son 3-4 gündür
Eminapasali İnan 2 haftadir yalanci sancı cekiyorum doktorum alttan muayene falan da etmedi normal dedi oluyor öyle
Meltemmdda Basakasaf aynen bende merak ediyorum tahmini ne zaman dogum olur aceba diye pazartesi kontrolüm
Ztbr Basakasaf vala dayanamadım noktada gittim 4 cm açıklık vardı şuan ikinciye hamileyim suyum geldi sancıları bekliyorum🙈