cagla24 [silindi] geç döllenme mi sizinde? Benim 10 Ocak ultrasonda 17 Ocak gözüküyor geç döllenme olduğu için
Aykal [silindi] ultrason kağıdında hafta nerde yazıyor canım ben kağıda baktım hiç bişey anlamadım 😂🙈
Aykal Feyzasnl80 Ya canım ultrason kağıdında hafta nerde yazıyor benim geç döllenme olduğu için tam tarih bilmiyorum acemiyim de 🙈
cagla24 Berkefatma canımm benimde 10 Ocak 8+3 olması lazım bugün ama geç döllenme dedi doktorum 1 hafta geriden geliyor tam 🙈
[silindi] cagla24 hayır canım 3 Ocak adet tarihim fakat 10 ocak guzukuyor oda bebegim daha küçük ölçülmedigi icin olabilir Dr geç döllenme demedi ama ❤️🌼🌼
Aykal [silindi] Google gir canım hızlı resim yükle yaz canım gelen ilk yada ikinciye gir orda seni yönlendirecek
Eddaliko 9+6 olduk bugün 😍😍kızlar kontrole ne kadarda bir çağırıyor doktorunuz bizi 20 gün sonra çağırdı🤷🏼♀️
[silindi] Aykal sol altta crl yazıyor kutunun icinde onun yanında 6w5d yaziyor yani 6hafta 3gunluk bu ultrasonum eski 1 buçuk hafta önceki
Aykal [silindi] hmm anladım canım çok sağol ya kaç gündür kafama takıldı netten de baktım ama bir türlü bulamadım 😊 maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ilk fotoğrafımı da cuma aldım keseyi gördük çok şükür 😊 şuan 5+1 haftalığım
[silindi] Aykal masallah canim benim rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 😘🙋💜🤰❤️🌼❤️😘❤️😘
ilknurd Feyzasnl80 6 haftaligim kızlar istanbul içi avrupa yakası doktor öneriside yazın daha cok başında oldugum için karar veremedim 😐