F_Nermin Merabe anneler ben 24+3 günümdeyim. Bebegimin hareketlerini her gün hiss ediyordum. Uzandığım zamanlar. Bugün amma hiss etmedim😞. Bir sorun olurmu?
AyaYlmazYldrm F_Nermin yorulduysan hissedemeyebilirsin birde ayakta hissiyat cok zor blki sen yattiginda oda uyuyordur oglumda bnde cok olurdu gun boyu bnimle ayaktaydi cocum😊 yatnca oynamzdi cikolata ye soluna yat oynayacaktir
Tnskmn F_Nermin geçenlerde benimde başıma gelmişti çok yorulmuştum ve bebiş hareket etmemişti gün boyu sonrasında hafif karnımı salladım tekmeledi biraz uyuyordu sanırsam yavrum 🤦♀️😊
Hebunturan F_Nermin çikolata ve ya meyve suyu gibi birşeyler tüket yarım saat uzan sol tarafına doğru canım o zaman bebek harekete geçecektir.
F_Nermin Tutku0614 bugün olmadı( . Zaten her zaman sırt üstü uzandığımda hiss ediyorum. Gezdiyim falan, ya ayakta olduğum zaman hiss etmiyordum. Ancak uzandığımda. Şimdide uzanıklıyım elimi dokunduruyorum, birazda basıyorum hiç bir kıpırtı yok
F_Nermin AyaYlmazYldrm ayakta zaten hiss etmiyorumdur. Ancak uzandığımda amma şimdi uzanıklıyım hiç bir kıpırtı yok. Dedynizi hemen yapıyorum. Teşekkür ederim
pyymamm F_Nermin ben devrik yazdım sorun bende 🙈😂😂😂😂 daha düzenli hareket etmeye baslamamıstır 30larda daha düzenli ediyolar diye biliyorum o yuzden normaldir demek istedim
AyaYlmazYldrm F_Nermin mutlaka oynayacaktir bugun oda sizinle yorulmustur bnde cok olurdu endise etmeyin
Bayaz1995 F_Nermin eylul anneleri yazmişsiniz başliga🤣🤣şaşirdim haftanizi gorunce yalniş yazmişsiniz galiba
Bayaz1995 F_Nermin hayir canim🤣🤣eylul annesi yani o ayda doğurucan🤣sen haziran annesi olabilirsin ben mayisim mesala 27haftaliğim🥰bu arada ayni durum bendede oluyor net hergun hissetmiyorum bazen akşamlari bazen sabahlari merak etme yani korkulacak bir şey yok normal bu haftalarda