Blackmom Yasmin07 pozisyon kaynaklıdır rahat olun illa bir yerleri denk geliyor ilerleyen zamnalr da her tarafda hissedicen
CeylanAsena Yasmin07 bende öyleyim hatta afedersin kilot çizgime vuruyor hep oralarda 26 yız ama bazende yukarda oluyor bende anlamıyorum senin gibi hatta arayıp sordum doktora çok altta diye normal dedi
MomE Yasmin07 bende oyle hissediyordum. Doktor dedi bebek dönmüş baş aşağı. 28+6dayim. Ondan oyle hissediyorum galiba. Hareketleri de cok asagida bazen. Normal ama demekki 🤗
_vesileaksoy Yasmin07 ben 29 haftalığım 1 haftadır böyle hissediyorum bende . Normalmis doktorum öyle söyledi ama yine de sor doktoruna
Yasmin07 CeylanAsena aynen öyle sezeryan dikişim var bi acıtıyo orayı canım çıkıyo valla neyse yeter ki erken gelmesin de acı çekeyim 😅
Tgbb Yasmin07 ben 29. Haftadayım. Gayet normal. Bebek bu haftalardan itibaren doğum pozisyonu alabilir. Göbeğimiz artık son düzlükte doğuma hazırlıyor rahmimiz kendini :)
masalsii Yasmin07 benimde öyle genelde aşağıya vuruyor böyle sol kenar kısıma iç çamaşırı çizgisinin oldugu yere bazen göbegime de vuruyor ama dönüyorlar demek sürekli😂
Yasmin07 masalsii iki üç günüdr hep öyle aşağılsrda hissettim bu sabah uyandığımda yukarda hissetmeye başladım arada korkularımı yokluyor 🤣