Sevvalh Arkadaşlar selam. Çok aşırı midem bulanıyor sürekli öğürüyorum ama çok afedersiniz kusamıyorum size neler iyi geldi fikir alışverişi yapalım lütfen 🥰 6+3’teyiz henüz
Minik_avakado1 Sevvalh tuzlu kuru şeyler yemeye çalış bende öyleydim o haftalarda tuzlu kurabiye ve çubuk iyi gelmişti canım. Eğer çok kötü olursam da doktoruna söyle prilam Dr diye bi ilaç var verir zaten kesiyk bulantıyı
Mila4 Sevvalh suya limon sıkıp yudum yudum içmek bastırıyor.en azından 5 6 saat rahat rahat yiyordum halam söylemişti saolsun..
3melekannesi Sevvalh şimdi sana bişey önericem dene ve bana da dua ediceksin bak😁 2 kurufasulyeyi suyla yut hergün yap bunu 😊
3melekannesi Deletedmom137 yok valla merak ettim hep nasıl bişe ama yok bi kere tadaydım bari rahat battı😂 😂
RanaaT O dönemler en yoğun dönemler. Arkadaşlarında dediği gibi doktoruna danışmalısın.. İlaç veriyorlar ve gerçekten işe yarıyor en azında 3 4 günn rahatlıyorsun.. Zor ya gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun 🙏
Melikemsluu Bana ilaçtan başka hiç bişey iyi gelmedi malesef peynir ekmek, tuzlu kraker ayran yoğurt mandalina meyve filan deneye bilirsin yinede canım Allah yardımcın olsun