Mukaddes_25 Arkadaşlar 32+6 dayım ve şimdiden (çok afedersiniz) vajinal temizliği düşünüyorum. Temizliğe tabi ki dikkat ediyrm. Ama karnım gitgide büyüdüğü için zorlanmaya başladm. Tüy dökücü krem kullanan var mı sakıncası var mı?
Deletedmom124 Mukaddes_25 canim ben doğuma gitmeden birgun önce kullaniyroum onun haricinde jiletle alıyorum. Fazla yok zaten bende eşimi bekleyeceğim.artik sağolsun yardımcı oluyor
Yesim_Ikra Mukaddes_25 tüy dökücü krem doktorum kesinlikle kullanma dedi. Bende 35 haftalık hamileyim kuaförüme söyledim Ürünleri sıfır alıp eve gelecek ve 37 haftayken ağda yapacak. Öyle bir imkanınız var ise sizde öyle yapın bence hem temiz olur hem de ürünler sizde kalır lohusayken de gelir.
nursenakaynak01 tabiki var doktorlar önermiyor kokusundan ve iceriginden dolali kuafore gidip agda yaptirmaniz sizin icin daha saglikli caniniz yaniyorsa da venus le alabilirsiniz
Bahar33 Ben de 37 haftalık hamileyim maalesef temizlemekte zorlanıyorum yakın bir zamanda ağda yaptıracağım, ani bir şey gelişirse de jiletle hallederim diye planladım