Tazeanne0134 Burcu_shn farklı kuzum daha kalın ve büyük kanaman azalırsa kullanırsın ben öyle yaptım ama kanaman yoğunsa zor olur biraz
Senaeksi Bence de depend.. Normal doğum olduğu için kanamam biraz daha sürdü ben iki paket bitirdim sonra pede geçtim hiç kilot giymene gerek yok zaten kilot şeklinde kayma sızma da yapmıyor daha rahat oturup kalkabilirsin
DlstM Zezemeze bn hastanede depend kullandm okdr işime yaradıki 3 4 tane falan sonrada norml pede geçtim
ATC Zezemeze bebek bezi 😂 ben erken doğum yaptım onları alamaya fırsatım olmamıştı bebek bezinin kenarlarını söktüm kullandım çok rahattı
Annece Peki sezeryan olanlar da depend hasta bezi vs rahatsız edici olur mu yoksa normal orkid mi daha rahat olur uzun olanı
gulsenkonakli Annece sezaryen doğum yaptım ikisinde de depend kullandım çok rahat, hatta bu sezaryende 3. Gün korseye başladım, dikişlerimi sıkıştırmak çok iyi geldi😊
suveyda Zezemeze Dependi öneririm mutlaka. 1 paket yeterli olur sanırım. Sonrasında gece&uzun pedlerine geçebilirsiniz. Sağlıklı doğumlar 💐
Kardelen_des Depend kullanın bir paket yererli olur. Benim göbeğim çok çıkmamıştı kalçalarım da çok büyümemişti m beden almıştım çok rahat giyebildim. Üç tane kullanmıştım sonra gece boy pede geçmiştim. Artanları çevremdeki hamile arkadaşlarıma vermiştim