Papatya61 Siyah_peri içinizi ferah tutun bir şey olmayacak Allah’ın izniyle 🤲🏻 Daha çok küçük dediğim gibi 31.haftasına kadar süresi var gelişecek inşallah herşeyi
Tamam Siyah_peri o testin sorun yoksa doğruluk payı %100 ama sizin kanınızdan yapıldığı için bilmediğiniz bir kanser hücresi varsa yanılma payı %1 bile değil.onda bir anomali çıkarsa amniyosentez istenir.Allah yardımcınız olsun.
Tugsal Siyah_peri ben devlette yaptırdım ozelde 1200₺ dediler devlette tarihi sordum bana 1 hafta 10 gune kadar çıkar dedi
Siyah_peri busracetiinn Çok teşekkür ederim evet bebekteki tek bulgu bu benimde yaşımla birleşince risk grubuna girdiğimi söyledi doktorlar inşallah düzelir de rahat bi nefes alırım 🙏🏻
[silindi] @Bayaz1995 insan ömrü artıyor emeklilik yaşı artıyor eğitim öğretim süresi uzuyor bunlar insan ömrünün artmasıyla doğru orantılı olarak hesaplanarak yürürlüğe girmektedir sosyoloji mezunu olduğum için tez ödevimdi 🤨
sonsuzask Siyah_peri Diyelim ki var sıvı alımı durumu kesinleştirmek için mi gerekli,yani olsa bile bir müdehale ile düzelecek bir durun olabiliyor mu? Merak ettim,inş yoktur canım yanılma payı çok olabiliyor,
Siyah_peri sonsuzask Hayır maalesef tedavi edilebilecek bir durum değil anladığım kadarıyla down sendromu ise gebeliği sonlandırma ihtimali var