Pcoslubiranne Pelin877809 adetlerin düzenliyse ihtimal çok az.Anca geç yumurtlama olacak ki olsun.düşük bir ihtimal ama ola da bilir.
leyla25 Pelin877809 yok diye biliyorum canım bende bir hafta kala denemiştim ilk denememizde olmamıştı, sonrasında olmayacağına dair çok şey okumuştum internetten. Hee tabi herşey Allahtan bir ihtimal ama ufak.
spiker_anne Pelin877809 Ihtimal az diyenler olmuş ama ben adetimden 1 gün önce iliskiye girdim o gece hamile kaldim geç döllenmede degildi bebek günü gününe ilerledi bu birazda nasip işi o yüzden adetten bi gün oncede olsa hemen bitince de olacaksa olur hep bu rahat psikoloji ile ilişki yaşa faydasi olacaktir❤❤
Minikkusum_ Bizde öyle yapıyorduk adet başlamadan 3 gün önceden ilişkiye giriyorduk adet bitince de 1 gün aralıklarla ilişkiye girmemizi söyledi doktor 15. Güne kadar devam ettik
Pelin877809 spiker_anne çok haklısın. Ama çok garip kaç gün sonra öğrendin gebeliğini. Regliden bir gün önce olmuş ama tahlilde çıkması uzun sürmüştür.
damla4 Neslihanunel merhabalar 1 hafta öncesinden denediniz o ay hamile kalınca adet olmadınız mı ? Bende 1 hafta öncesinde korunmasız ilişki yaşadım ama adet olunca hamile değilim diye düşünüyorum ? Siz ne kadar sürede nasıl anladınız acaba hamileliğinizi ? Hayırlı olsun bu arada.☺️
Neslihanunel damla4 birde tekniği uyguluyormusun hamile kalmak için boşalma sonrası hngi pozisyonda kalman gerek falan bide 1 gün arayla adet gunume kadar yaptık ve hemen oldu
Elifdmrylmz Pelin877809 benim adetime 5 gun kala düğünüm oldu yani 13 haziranda ilk gevem oldu ve son adet tarihim 18 haziran suan 35+2 hamileyim. Rabbim nasip ettikten sonra asla o kafayla yaklaşmazsaniz ve rahat olursaniz hersey olabilir 🙂 Rabbim en hayirlisi neyse onu nasip etsin 🙏🏻
Hebunturan Pelin877809 ben reglimden 3 gün önce ilişki yaşamıştım reglim bitti ondan 1 gün sonra ilişki yaşadık ve hemen hamile kaldım
Papatyam2017 Kızlar benden size bir tavsiye hamile kalmak için değil normal ilişki için birliktelik yasayin aklınız bebek de değil kocanızda ve kendinizde olsun psikolijik rahat edin gerisini Rabbime bırakın 😉👍
Pelin877809 Papatyam2017 hamile kalmak için yapmıyoruz. Ancak yapmışken de ihtimali var mı merak ettim.