Ponciginannesi_ Ben geçen doktorun bebeğin dördüzmüş ben yanlış görmüşüm dediğini gördüm 😂 birde gülerek söylüyordu 😂
Sedley Ponciginannesi_ Bende kızım olduğunu ve doğurduğumu görmüştüm yeni doğduğu halde anne acıktım diyodu emziriyim mi diye soruyodum 🤣🤣🤣 saçma ama rüya işte 🤣🤣 bu arada erkeğe hamileyim rüya tersine çıktı galiba 🤣🤣
lolbebek Ponciginannesi_ bende dünyalar tatlısı bir bebek doğurmuşum cildi teni çok güzeldi pamuk gibi sonra biri geldi bir fırçayla bebeğin cildine bişeyler sürdü teninin böyle kalması için bunu sürmem lazım dedi😂😂😂😂
berel15 Ponciginannesi_ bende oğlumun 4/5 yaşlarındaki halini gördüm çok güzel bir çıcuktu babasına benziyordu dün gecede bir köpek doğurtuyordum 3 siyah 1 beyaz 3 kırmızı yavrusu oldu. Birde fırında ekmek pişiriyorduk annemle
Tubasim Ponciginannesi_ ben hamile kaldığımdan beri komşulardan akrabalardan falan ölmüş kim varsa tek tek hepsini rüyamda görüyorum🤦♀️ Uykularım kaçar oldu artık 🤷♀️
Ponciginannesi_ Sedley geçende ben rüyamda doğuruyordum. Bildiğin sancıyı yaşadım. Uyandım hala ağrım vardı. Çok garipti
Mom46 Rüyamda oğluşum doğmuştu babası gibi kara bir oğlandı emziriyordum ama nasıllll ağzından sütler taşıyordu ben hala emzirmeye devam ediyordum 😅💁🏻♀️
Happyprincess Hahahaha 😂😂🤣 Herkes bebişini görmüş bende gördüm ama en ilginç rüyam tövbe yarabbim yastığa halleniyordum 🤭🤣Eşimle cinsellik yaşamıyoruz kendisi korkuyor ve yanaşmıyor. Artık nasıl bir istek patlaması yaşadıysam rüyamda görüp yastığa hallendim🤣
Ponciginannesi_ Tubasim kız ben bi ara sabaha kadar 50 tane rüya görüyordum. Bildiğin normal bir gün yaşıyormuşum gibi
Mororkide Ponciginannesi_ serdar ortacla üstu acık arabada gezıyoduk muzık acıyo senı cöpe atacagım posete yazık dıye😂🤣 esıme anlattım ruyamı bravo bu kadar saçma suya görecegını beklemıyodum bunuda basardın dedı her gun evvai ceşit ruya gordugumden 🤣😂
Sinemneset Ponciginannesi_ ben de doğurmuşum emziriyprum evde kuran okunuyor ay o kadar süt geliyor ki diyorum allahım bitecek sütlerim çok güzeldi.. ama dün gördüğüm doktor bana diyor servikal kanaman var bebek öldü servikal kanama da hiç duymadım internetten bi baktım rahim kanseri yazıyor bu rüyalar gerçekten çok ilginç
Tubasim Ponciginannesi_ benle artık dalga geciyorlar abdestsiz mi yatıyon diye 😂😂 hamilelik tamamen hormonları ele geçiriyor
Ponciginannesi_ Sinemneset ay kız niye gerçek sandıysam bende 😂 kusura bakma ya kafa gitmiş herhalde 😂