Eebbrruu baharclk o aletten bende alsam hamilelikte denemeniin bi zararı olur mu acaba. 28 haftaligim şuan
baharclk Eebbrruu Bazıları göğüs ucu uyarılması doğumu tetikler diyor ama şoyle bi şey ilişkiye girerkende uyariliyoruz yani bi pompa ne yapabilir en fazla. Ben o kdr etki edeceğini dusunmuyorm. Alıp bi kere deneyebilirsin bisey olmaz. Benim son ayım bende alicm bakım merak ediyorm.
Eebbrruu baharclk bende simdi baktım internetten sipariş vermeyi dsunyorum son bir hafta fln kullanmaya başlarim bnde.
AyseSapmaz ipeksfr Ben bilmediğim için doğumdan sonra yaptım ama meme ucunu elinizde oynayarak cikartabilirsinz hemşire öyle demişti
AyseSapmaz Eebbrruu normal krem emzirme döneminde olmuyor ama hamile iken oluyor sanırım araştırmak lazım
MehtappMiraa Selime canım philipsın göğüs ucu çıkarma makınesı var biraz pahalı ama kesin cozum ✋🏼 Çok darda kalırsan ondan al
Fkg Doğumu yakın olmayanlar şırınga falan yapmasın interneten araştırın böyle şeyler doğumu tetikliyor... meme ucu çıkaracam diye Allah korusun erken doğum olmasın...
Yaseminelebiolu ipeksfr duş aldığımızda kese yaparızya hani nasıl anlatım bilemedim 😅 keseni yada lifini ıslatmadan kuru şekilde ovalayacaksın yani ve muhakkak doğumdan önce yapmak gerekiyor düzenli göğüslere masajda önemliki gögüs kendini emzirme sürecine hazırlasın.
PembeLia Selime Emzirmekle göğüs ucunun bir alakası yok ki, göğsün ucundan koyu renkli olan yuvarlak yere kadar almalı bebek ağzına göğüs yaraları da yanlış emzirmeden kaynaklı oluyor sadece ucunu emzirmeyin.😌