Gunesimoglum Kızlar travel sistem bebek arabası alacağım hafif olması ve sağlam olması benim için çok önemli sürekli alınmıyor. Travel sistem alıp kullanan anneler siz hangisini tercih ettiniz memnun musunuz ? Hafif mi ? Dayanıklı mı ?😊♥️
Rmyssucu Gunesimoglum sunny baby Marvel travel sistem Bebek Arabası aldık daha kullanmadık ama mağazada herşeyini denedik çok hoşumuza gitti süspansiyonlari falanda çok güzel yanı bebisimiz rahat edebilir diye düşündük ☺️
Papatyakalplikadin Gunesimoglum Casual Cadillac Air. Tavsiye ederim inanılmaz güzel bir araba, dayanıklılık, kalite, sürüş keyfi, zariflik. Ayrıca 2 yıl üst üste en iyi travel sistem araba ödülünü almış :) bi incele derim ben aşık oldum 😍
brcaky İnglesina markası en sağlam araba baya araştırdım biz aptica modelini aldık trilogy modeli biraz daha uygun. Joker mağzasında son 2 ayda şikayet formu almamış tek arabaydı gerçekten gözlerimle gördüm😊
Betulcukur55 Biz yoyko city aldık daha kullanmadık ama çok beğendik yorumları da güzeldi hepsi buradadan aldık
Nzlgrlngc Gunesimoglum Doona’ya da bakmanizi oneririm cok hafif bit araba tek eksisi cok uzun sure kullanilamiyor