RanaaT Ozlem0707 mide yanmalarına bir öneri vermiyorlar mı doktorlar?, peki agzınızda acı tad vs oluyor mu? Yoksa geçti mi? Cpk soru sordum sanırım🙈☺️
Adazeynep-inAnnesi RanaaT hiç kusmam olmadı ama sürekli midem kursağımda gezdim acı tat sürekli vardı kraker ile bastirdim başlarda leblebi tavsiye edenler de oldu çiğ nohut da dediler ama onu denemeye gelmeden anlattık şükür artık 37+6 olduk uykular haram 😥😥😥😥
Adazeynep-inAnnesi RanaaT hiç kusmam olmadı ama sürekli midem kursağımda gezdim acı tat sürekli vardı kraker ile bastirdim başlarda leblebi tavsiye edenler de oldu çiğ nohut da dediler ama onu denemeye gelmeden anlattık şükür artık 37+6 olduk uykular haram 😥😥😥😥
Caglahassan RanaaT şuan tam onu yapıyor😂😂 az önce şakalaşırken canımı yaktı kızdım küstü bana dayanamadım yine gittim öptüm yaa🤦♀️🤦♀️😂😂
Adazeynep-inAnnesi Sevgiden tek değilsin bende öyleyim arada bi ateş basıyor öfleyip puflayip duruyorum
Adazeynep-inAnnesi HappyMom hemen hemen her dönemde farklı hallerdeydim duygusal sinirli sakin çirkin bakımsız hissetmeleri saymiyorum bile kıskançlık krizleri ağlama krizleri reklam izleyip de ağlayan biri oldum yaaa 😫😫😫
Dilek89 halsey ayni durum bendede var. Doktorum gecicek dedi. Ama birgün iyiysem birgün böyleyim. Cogu arkadasmla bu yüzden iletişimimi kestim 😔😒
Adazeynep-inAnnesi RanaaT aynen canım az kaldı bir gün uyuyabilirsem neredeyse iki gün uyku yok dön dön dur çok yorucu oluyor yaaa
Meleknuur HappyMom vallahi ilk haftalarda kimseyi yanımda istemiyordum herşeye ayar oluyordum 😂 kocamın hareketleri de gözüme batıyordu bazen. Şimdi tam tersi bana hop desin neden bana hop dedin diye ağlıyorum ayol. İlgi istiyorum sevgisinden emin olmak istiyorum😂 manyak olduk iyice. Bir göz yaşı dökülüyor ağlarken kendim şaşırıyorum ne oluyor diye
ezoterik Ya ben de 35.haftadayim ama son bi haftadir duygusal olarak çöküş yasiyorum resmen sanki doguramiycakmisim gibi dogurmaya gücüm yok gibi cocuklu hayata adapte olamiycakmisim gibi hic heyecanlı değilim sanki niye böyle oldum anlamiyorum ya mutsuzum☹️
Blge28 ezoterik ben hamileliğin başlarındayım ama arada bende düşünüyorum nasıl adapte olucam diye sanırım herkes yaşıyor bu durumları canım
Zelasfvol HappyMom Ooo ben önce çok sinirliydim eşime kızıyordum en ufak şeyde , sonrasında en ufak şeyde gözlerim doldu🤣 şu an çok şükür normale döndüm gibi he biraz da eskisinden fazla ilgi bekliyorum 🙊