Mirage91 İyi akşamlar, Kızlar 31nci haftamdayım 2 gündür karnım çok sert sizde öyle oldu mu önceden sabahları bile yumuşaktı, sabahları bile artık sert baya gerilme var normal mi
Mirage91 nurellaam o zaman normal bi durum heralde kaçıncı haftanızdasınız. İştahta azalma oldu mu insan hemen doyuyor
nurellaam Mirage91 31. Haftadayim. Yeni yeni tıkanmaya başladım :( dediğin gibi iştah azalmaya başladı. Bebek sıkıştıiyor herhalde artık mideyi
Mirage91 nurellaam ay ben de korktum anormal bi durum mu diye çok şükür değilmiş baya hızlı büyüyorlar insan korkuyor erken doğum olur diye inşaallah 37-38-39 haftalarda gelirler inşaallah. Kaç kilo aldın. Kafası aşağıda mı peki
Mrscan Kizlar doktorlarınıza bundan bahsedin bende 31 haftadayım doktora şikayetinden bahsedince nstye bağladı hemen Allah'tan şancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktı ama iğne ve progestan verdi ihmal etmeyin derim bazısı normal kasilmalar oluyor ama bazısında riskli olabiliyor benim ki gibi
nurellaam Mrscan benimki aşırı değil rahatsız etmiyor yani. Ayrıca gebe okuluna gidiyorum ebelerle de konuştum sıkıntı yok dedi
Mrscan Mirage91 evet canim proluton diye bi iğne hareketlerinde bi sıkıntı yoktu sadece karnimda bi yerse toplanip sertleşiyor karnım
Mirage91 nurellaam ben de 28nci haftamda gittim sorun yoktu ama 31nci haftama girdim 2 gündür karnım taş gibi gerilme var sabahları hep yumuşak olurdu şimdi sabahlarıda sert. 5 gün sonra gitsem doktora geç mi kalmış oluyorum
nurellaam Mirage91 sol tarafına yat dinlen bir de mesaj yap yağla karnını. Eğer yine geçmezse istersen gidersin. Ama bu haftalarda oluyomus. Sıkıntı yapma kendine. İyi düşünelim:)
Mirage91 nurellaam 31nci haftada başlıyormuş yalancı kasılmalar ay insan çok korkuyor bir şey olacak mı diye. 28nci haftada gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi ne oldu hiç bilmiyorum 😊 sağ tarafımda hep bi hareket var kafayı yine oraya getirmiş heralde tam olarakta kestiremiyorum döndü mü dönmedi mi diye. Sizin nasıl
nurellaam Mirage91 hareketin olduğu yer genelde ayaklarının olduğu yerdir diye düşünüyorum. Benim hareket her yerde herhalde henüz dönmedi benimki de😂 korkmaaaaa için rahat olsun Allah erken gelmesini istiyorsa geliyor. Dua et:)) ha içim rahatlasin dersen git istersen canım:)
ayseaknci Benimde 32 Haftalık karnım çok geriliyor ve semsert oluyor, nst ye bagladı ve sancım cıktı izne ayrıldım dinlenmedeym, dinlenince sancılar azaldı sanırım bu haftalardan sonra normal