Minnakbebisim Ben şuan 20+4 haftalığım ama ultrasona göre 21+6 haftalığım. Detaylıya kaç haftalıkken gitmeliyim? Siz kaç haftalıkken gittiniz?
Ecrinbzkrt Minnakbebisim bugun gıttım cnm 21-5 cok sukır herseyı net bır sekılde gözuktu 24 haftalıga kadar vaktın var
Zeyno_65 Minnakbebisim gidebilirsin bence 20 -22 haftalar arası gidiliyor. Bende 19+3 haftaligim. Onumuzdeki hafta nasipse gidecem
Minnakbebisim Ecrinbzkrt canım çok teşekkür ederim bilgi için çok sağol 😊 herşeyin iyi olmasına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah🙏
Minnakbebisim Vnsgb aynı hafta aynı gün ikimizinde 😊 ama ben ultrasonu mu yoksa kendi tarihimi mi baza almalıyım bilmiyorum 😊
Minnakbebisim Candyy teşekkür ederim bende haftaya seninle aynı hafta olduğumda gideceğim çok teşekkür ederim 🙏😊
Vnsgb Minnakbebisim genelde son adet tarihini baz alıyorlar canım ama yaptıracağın yeri telefonla arayıp sorma imkanın varsa bi dene 😇
spiker_anne Minnakbebisim buna doktorunuz karar vermiyor mu yada yönlendirmiyor mu ? Zaten haftaniza göre doktorunuz randevu verecek hangi haftaya denk geliyorsa ona göre gidersiniz, 22-23 farketmez yani ❤