Ayseguulll Kızlar 2 kere ayrı ayrı günler beyaz yoğun kıvamlı akıntı görüyorum şimdi lavaboya gittim orda da aynı şekilde gördüm neden olabilir acaba bilgisi olan var mi ?
Deletedmom137 Ayseguulll akıntılar normal canım süt kesiği gibiyse yeşilse ve koku varsa tehlikeli olabiliyor
Sinem67 Ayseguulll bnde su gbi akıntı vardı enfeksiyon cıktı istemsiz gelyrdu camasr dan belli oluyrdu
Ayseguulll Sinem67 evet bundan 2 hafta önce bende de aynı şey oldu su gibiydi hatta ilk gebeligim olduğu için bilemedim çocuktan mi geliyor diye doktora gittik amniyon sıvısı alındı ve baktılar normal akıntı suyuymus ama yinede enfeksiyon varmış onun için de fitil vermişti ama tekrar tekrar yenileniyor sanırım
Pnrkrb Benim de cok yogun akintim var. Enfeksiyon yok, kotu kokulu ya da farkli rengi de yok. Doktor 2 tane fitil verdi kullanmam icin ama fitil fikri itici geldigi icin henuz kullanamadim 😏
nursenakaynak01 Pnrkrb bana da yazdı iiki taneydi ama kullandiktan somra cok yanma yapıyor ve sabah kalktgnizda camasiriniz kirec gibi oluyir kullandigimsa gecmisti benimki ama suam yine var gunde 2 3 defa olyyor vazen camasir degisiyorum
Ayseguulll Eva41 2 taneydi içinde 3 gün arayla koyuluyor ama hiç bir şekilde kanama lekelenme gibi şeyler olmadi bende şükür