halemehmet Merhaba hamişler 🤗 9+0 gebeyim 2 hafta öncesine kadar neredeyse zorla yemek yiyordum. Şimdi doymuyorum😐 geceleri midem boş sanki uyutmuyor. Önerebileceğiniz bişeyler var mı ? Yoksa bu gidişle baya şişman bi hamiş olucam 😩😅😅😅 şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Feyzaanne halemehmet bi aralar bende öyleydim 🥴 ne kadar yesemde sanki birşey yememiş gibi oluyordum çok üzün sürmeden geçti bu durum herkeste aynı mı olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bus_ak18 halemehmet hamileliğimi öğrenmeden ve öğrendiğim güne kadar o kadar iştahlydım ki geceleri kalkp yiyodum. Şimdi kendime nazar değdirdim o kadar iştahsızım ki açım halim yok ama canım bsy istemiyor. Bence canın ne isterse ye yediğin can olsun yavruna. Yiyememek daha kötü inan dermanım bile yok
kartanesi26 halemehmet aman canım dikkat et benm bulantim falan olmadi cok.kilo.aldim yedimde yani ve bu ara şekerim aşırı düşük bugun diyetisyene gonderdi beni doktor 😏 yemek.yesemde şekerim düşüyor anlamadim gitti hayirlisi olsun.bakalmm
halemehmet Feyzaanne inşallah bende de uzun sürmez 🤒 peki her acıktığında yemek mi yiyordun yoksa aperatif bişeyler yada ne biliyim kuruyemiş filan mı. Çabuk kilo alan bi bünyem var 😕 teşekkürler cevap için 🥰
Feyzaanne halemehmet gündüzleri çok değil kuruyemiş yada meyve atıştırıyordum genellikle ama gece bazen fazlasıyla acıkıyordum o zaman bişeyler atıştırıyordum mecbur yoksa uyku tutmuyordu diğer türlü çok şükür fazla kilo almadım 😂😂
Begonia halemehmet Çok iyi geliyor çubuk kraker falan yemeyin onlar çok tuzlu ben hep beyaz leblebi yedim🤗
halemehmet burcu0818 bende de öyle olur mu ki acaba 🤔 yemek yiyememek gerçekten çok kötü etkiliyor insanı 😕
halemehmet Bus_ak18 kıyamam ya 😔 bende 2 gün itibariyle doymuyorum zaten daha öncesinde bende hiç yiyemiyordım. ama haklısın galiba. Şimdi böyle düşününce 😕 inşallah tez vakitte geçer seninde bu durumun 🤲🏻
Bus_ak18 halemehmet vallahi kilodur verilir. Hani yiyolar 2 canlısın ye diye bide buna karşı çıkan tayfa varya onlara aldırış etme. Evet 2 canlısın sen ve senden besleniyo. Keyfinden yemiyosun. Çok ciddiym canın cekiyosa ye güçlen. Ne malum tekrar bulantı vs gelmeyeceği. Hiç değilse vucudun dinç olur. İnşallah geçer bakalım benimkide canım napalım🤲
Feyzaanne halemehmet normalde çabuk kilo alan bi yapım var ama hamilelikte öyle olmadı çok şükür mutluyum 😂
halemehmet Feyzaanne bende hamileliği öğrendiğimden beri aslında kilo almadım verdim hatta zaten bu haftalarda öyle oluyormuş ama dünden beri bir açlık var ki bende ister istemez korkuyorum 😅
halemehmet RuzgarsMommy sütle hiç aram yok ama diğerlerini yicem inşallah açlığımı dindirir 🙊 teşekkür ederim 😊
RuzgarsMommy halemehmet hamilelik boyu süt içmen gerek ama içine tarçın at kakao at karıştır ama yine de iç