Mirzaannesi NobleMom evet canım ya ☺ Adı kaldı iri bebek rabbim hayırlısı ile hepimizinkini kucağımıza almayı nasip eder 💕inşaallah
nurdannecip Kizlar ben 14 haftaligim siz bu hatalardan gectiniz bilirsiniz benim bebeğim 122gr nasil sizce iyimi
NobleMom nurdannecip gayet iyi canım ☺ Bizimde o zamanlarda 160 gr dı bebişimiz ☺ Seninkide gayet iyi 💕💕
Deletedmom_879 Bu gun kontrole gittim vee bebegimin gramini öğrenemeden geri geldim her zaman muayene oldugum doktor dış goreve somaliye gitmis. Çok ilgisizdi bu gittigim ya 😔😡😡
NobleMom Deletedmom_879 aaaa 🙄 hep söylerler aslında. Özellikle rica etseydin keşke canım kaç kilo olmuş diye sorsaydın
Deletedmom_879 NobleMom sordum ama tenezzül etmedi söylemeye fotografini bile vermedi miniğimin ya😔😔 vee bobregimizde buyume var onunla alakalida bilgilendirmedi normal dedi gönderdi
NobleMom Akin59 genel olarak herkesin bu haftadaki kilosu 650-750 gr arasında değişmiş ☺ Hepside sağlıklı büyüyor MaaşaAllah ☺ Darısı kucağımıza almaya artık 😍💕
NobleMom Deletedmom_879 neyse canım yapcak bişey yok. Kendi doktorunda erken dönmez görev için gitmiş. O gelene kadar geçici bi doktor araştır kendine bence ☺
Deletedmom_879 NobleMom 4 ayda anca gelirmis bi doktor daha buldum bakalim insallah o iyidir 😂 tam vaktinde gitti yaa
NobleMom feyza123 ayyy MaaşaAllah 30 lu haftaları görmüşsünüz az kaldı sayılır☺ Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin İnşaAllah ☺💕
NobleMom Deletedmom_879 evet kötü olmuş ☺ Neyse bulursun kafana göre bi doktor daha canım bişey olmaz ☺
060616 En son 20+0 da gitmiştik 385grdı bugün 24+0 olduk ama ancak salı günü gidebileceğiz acayip merak ediyorum gelişimi ne durumda 🙂)
NobleMom 060616 ayyy dimi yaaa insan ultrason günlerini iple çekiyor resmen 😍😍 MaaşaAllah kuzucuğa oda 700 gr civarı olmuştur kesin ☺💕