Caglaunul Hamile olduğumu öğrendiğim haftadan beri saçlarımda inanılmaz kepek oluşmaya başladı heryerinde var banyodan çıkınca kurutunca başlıyor gözükmeye çok rahatsız edici en yakın randevuda Nisan ortası 😬 var mı buna bi çözümü olan yaaa
Obsesifk Caglaunul şampuana aspirin ezip koyun diyorlar normal şartlarda ama hamilelikte o şampuanı kullanabilirmisin bilmiyorum
Demetdemircioglu Caglaunul al bendende o kadar 😀 zaten sacimi boyayamadigim icin morallerim bozuk kepekte tuzu biberi oluyo 😂😂
Obsesifk Demetdemircioglu Caglaunul kızlar kafanıza bildiğimiz sofra tuzunu döküyorsunuz diplerini iyice ovalıyorsunuz o tuz ölü deriyi kaldırıyor sonrada yıkayıp çıkıyorsunuz mis sonradan geldi aklıma 🙂
Esa Caglaunul doğal olarak limonu sıkıp suyunu sürmek işe yarıyor diye biliyorum şampuan olarakta bioblas men kepek için mentollü şampuan var saçı cok ferahlatıyo iyi geliyo
Caglaunul Demetdemircioglu ya sorma 11 haftalığım ama diplerim çok erken çıktı bu kepekler çok rahatsız ediyo birşey kullanmayandasın korkuyorum 😬😬
NaimeYilmaz Obsesifk tuzun deriye bi zararı olmzmı?? Eşimde cok var 🤦🏼♀️ Deniyim dıorum ama derıye zararı olurmu bılemedm denedn herhalde daha once?
Obsesifk NaimeYilmaz evet bekarken çok kepek sorunum oluyordu internetten görmüştüm sanırım yaptım çok iyi geldi zararı olmadı
Obsesifk NaimeYilmaz erkekte daha kolay olur yapması her tarafına dök iyice ovalasın masaj yapar gibi sonra normal yıkasın
firdevs Obsesifk ben de başlık açmıştım bu konuyla ilgili pek yazan olmamıştı dediğini deneyeceğim canım teşekkürler ❤😘
Efsane Caglaunul eğer kuruluktan kaynaklı kepeklenme ise haftada 2 defa Hindistan cevizi yağı ile zeytinyağı karışımını hem diplere hem boylara iyice sürün 25-30 dk bekletin. Fazla bekletmek te zararlı. Yıkarken de eczaneden alacağınız prozinc şampuan ( yeşil şişe ) kullanın. Ben çok fayda gördüm. Ama yağlı saç derisi varsa onu bilemem🤷🏻♀️