Betl35 Şu tansıyon muhabbetını anlayamadım 10a 7 çıkardı çoğunlukla tansıyonum Salı gunu 11 e 9 çıkmıştı Az once olçtugumde 12ye 7 çıktı Tansıyonum normal mi sızce kızlar?
DilekBodurr Betl35 bu değerler oldukça normal sağlıklı değerler benim hep 9 a 6 çıkıyor Doktor normal diyo hamilelikte. Ama sizin değerleriniz iyi bence.
aksu5334 Betl35 benimde normal şartlarda 10-6 10-7 böyle çıkardı hep hamile kaldıktan sonra 12-8 12-9 o civar çıkıyo. Kalp daha hızlı kan pompalıyo artık bi tık yüksek çıkabiliyo ama sorun olacak değerler değil bunlar
Betl35 DilekBodurr Canımm sabit mi çıkıyor senın Benim değişiyor işte nedense Yedıklerımzden falan sanırım
Betl35 aksu5334 Aynen canımm tansıyondan çok korkuyorm 21. Haftaya gırıyorm. Senın hep aynı mı tansyonun degıısyoe mutlaka dmı
anapanda12 Normal canım benim riskli gebelikte 8'e 6 yı bile gördüm genelde 9'6 veya 10'a 6 çıkardı çok uzun süre aç kalma bu da etkiler
Betl35 anapanda12 Aynen canım bide tuzlu çok yiyorm 11e 9 çktıgında sağşkk ocagındakı kız guzel dedi. Şimdi ölçeyim evde kendım dedim 12ye 7 çıktı
aksu5334 Betl35 yani eskisi gibi düşük çıkmıyo ama 1 2 birim oynuyo aşağı yukarı 14ü geçmediği sürece sıkıntı yok
Betl35 aksu5334 Aynen canımm 20. Haffadan sonra oluşuyor ztaen tansıyon aman allah korusun sağlıkla kucaklarımıza alalım. Eve alet alsammı dıye dusnuyorm ama komsumda var sagolsn nezamna ustersen al ölç dedi
SameTugcEymen Betl35 Aslında 11 9 falanda gördügum oluyor ama bazen ne oluyorsa çok düşüyor canım 8 4 , gibi