Sumeyradem_06 Kızlar suyun gelmesi nasl oluyor ilk gebeliğim hiçbsey bilmiyorum. Az önce bi ağrı girdi kasıklarıma zaten 1 haftadır var ağrı. Ağrı gelince hemen lavoba isteği gelir zaten lavobaya gittim az bsey iç çamaşırım ıslanmış. Acaba su mu yoksa tutamadım mı anlamadım. Kafam karışık.
hunilimom Sumeyradem_06 sürekli devam ediyor canım suyun gelmesi çalaların sürekli ıslak olur tuvalete gittiğinde hala damals damla bile olsa gelir tutamazsin bacaklarından sızar
Zeynephatice07 Sumeyradem_06 ben bugün yaşadım onu bende bilmiyordum yatağa yatınca bi sıvı geldi idrar kaçırır gibi değil tutamıyosunuz.sonra ayağa kalkınca biraz biraz geldi bacaklarım ıslandı ve sonuç sezeryan oldum 35 haftamda.anlıyorsunuz su yada idrar olduğunu emin olun
Esraozturk92 Sumeyradem_06 su gelmesi sürekli olur tutamazsın sızıntı şeklinde bile olsa bacaklarından akar
Didemiray Bende bilmiyorum ama sızıntı seklinde oluyormuş, bi sabah uyandigimda pijamam ıslaktı, dr cok kızdı hemen o durumda gel bebek mikrop kapar demisti. Islaklık bende de oluyor akintiyla beraber ama cok olursa ihmal etme.
Damla________ Sumeyradem_06 zamanında gelmiş aslında ama akıntı gibi mi yoksa bildigin iç çamaşırın ıslandı mi böyle
BayyNill Kıvamı biraz yoğun ve berrak kokusuz bir sıvı idrarla ayırt edilebilir ve suyun geldiyse devamı da olacaktır takip et lavobaya git eline gelirse kıvamına bak anlarsın
Sumeyradem_06 BayyNill yani suyun gelmesi kıvamlımı oluyor? Akıntı gibi değildi normal ıslaklık vardı
Damla________ Sumeyradem_06 tekrarlarsa mutlaka doktora uğra derim bebeğin durumuna bakarlar en azından
Sumeyradem_06 hunilimom kontrol ettim devamı gelmedi. Ağrı girince baskı yapıyo buda benim lavobaya gitmemi sağlıyo baskı yapnca 🤦♀️
BayyNill Sumeyradem_06 başlarda ufak ufak geldi iki üç saat arayla hafif ıslaklık şeklinde gecesinde boşaldı birden sizde takipte kalın belli olur bugün içinde